Lunar Dance: Άναψε καινούργιο μου φεγγάρι, φέξε το έρημο στενό…

Ήρθε η ώρα να βάλουμε την πίστη μας στην αγάπη

Lunar Dance: Άναψε καινούργιο μου φεγγάρι, φέξε το έρημο στενό…

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Ήλιος στον Τοξότη - Νέα Σελήνη στον Τοξότη

Ένα νέο φεγγάρι γεννιέται σήμερα και η ελπίδα, η πίστη και η αισιοδοξία αναπτερώνεται καθώς η Νέα Σελήνη στον Τοξότη μας υπενθυμίζει να δούμε την φωτεινή πλευρά της ζωής. Με όλη την αβεβαιότητα που επικρατεί στον κόσμο, μερικά από τα φωτεινά βέλη με τις χρυσές άκρες του Τοξότη, μπορεί να μην είναι το χειρότερο πράγμα για να πέσουν πάνω μας. Ήρθε η ώρα να βάλουμε την πίστη μας στην αγάπη και να επικεντρωθούμε σε ό, τι δουλεύει, αντί να αφήσουμε το εγώ μας να φωτίσει αυτό που δεν μπορεί να σταθεί για τους ανθρώπους μας, τις συνθήκες, τον κόσμο ... Ω! Ίσως είναι ο νόμος της βαρύτητας που μας τραβά συνεχώς προς τα κάτω. Αυτή η Νέα Σελήνη ξέρει ότι η παραμονή στη θετική πλευρά και στον ανώτερο εαυτό μας, θα χρειαστεί κάποια προσπάθεια, αλλά don't worry!

Θυμηθείτε, επίσης, ότι τα νέα φεγγάρια είναι μια εποχή για να φυτευτούν οι σπόροι-ιδέες μας (αναλόγως σε ποιόν τομέα πέφτει μέσα στον γενέθλιο χάρτη μας) και θα τους δρέψουμε έξι μήνες από τώρα, υπό το φως της αντίστοιχης Πανσελήνου - Σεληνιακής έκλειψης στον Τοξότη στις 25 Μάιου του 2013.

Εδώ είναι μερικές ιδέες για να φέρουμε την θετική μεταμορφωτική δύναμη, κάτω από το σεληνιακό ξόρκι του νέου φεγγαριού:

Ξεκινήστε να σχεδιάζετε τις επόμενες διακοπές σας!

diakopes_2

Οκ. Αντιλαμβάνομαι ότι ίσως το ταμείο σας να είναι μείον λόγω της οικονομικής κρίσης, λόγω των Χριστουγεννιάτικων δώρων ή του ενοικίου του διαμερίσματος που δεν αφήνει πολλά περιθώρια για όνειρα. Όπου υπάρχει θέληση όμως, υπάρχει τρόπος και το μότο «η ελπίδα πεθαίνει τελευταία» είναι κάτι που ο Τοξότης πιστεύει ακράδαντα. Άλλωστε, έχει την φήμη του εξερευνητή του ζωδιακού κύκλου και η νέα σελήνη μας θυμίζει το γεγονός ότι υπάρχει ένας απέραντος κόσμος που περιμένει εκεί έξω.

Υπάρχει αλήθεια καμία περιοχή στην Ελλάδα ή στον πλανήτη που αισθάνεστε ότι πρέπει να την επισκεφτείτε; Αν ναι, πάρτε τιμές από αεροπορικά εισιτήρια, διαβάστε ανεξάρτητα blogs με ταξίδια, δημιουργήστε ένα ειδικό λογαριασμό ταμιευτηρίου όπου θα συμβάλετε κάθε εβδομάδα και προτού να το ξέρετε, θα καλύψετε έξι νύχτες και επτά ημέρες.

Δημοσιεύστε!

social_media

Σε περίπτωση που δεν καταλάβατε, ζούμε στην εποχή της πληροφορίας, μια εποχή που είναι εύκολο ευτυχώς να μοιραστούμε τις σκέψεις και τις ιδέες μας με όλη την ψηφιακή ανθρωπότητα. O Τοξότης είναι το ζώδιο της διανόησης και της δημοσίευσης και αυτή η νέα σελήνη καλεί τους ανθρώπους που ασχολούνται με τα social media και είχαν μπει σε λήθαργο, από τις κρυψώνες τους. Σήμερα, δεν χρειάζεται να περιμένουμε για ένα μεγάλο εκδοτικό οίκο να μας προσφέρει μια συμφωνία για να πάρει το βιβλίο μας για έκδοση. Ιστοσελίδες όπως η Scribd.com δίνουν την δυνατότητα για να ενταχθούμε ως συγγραφείς .

Επίσης, αυτή η νέα Σελήνη είναι πολύ καλή για τους bloggers. Όποιος επιθυμεί να ενταχθεί στην μπλογκόσφαιρα θα πρέπει να αξιοποιήσει την δύναμη αυτής της νέας σελήνης για να ξεκινήσει στο Tumblr, στο Blogger, στο WordPress ή οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα για να μεταφέρει το μήνυμά του στις μάζες. Αλλά προσέξτε, ότι φυτεύετε σαν ιδέα στο πλαίσιο της παρούσας νέα σελήνης θα μπορούσε να ξεκινήσει μια σαρωτική νέα τάση από τη στιγμή που η έκλειψη στις 25 Μαΐου ολοκληρωθεί. Δεν με πιστεύετε; Για δοκιμάστε!

Άσκηση των μηρών!

hips_miroi

Ο Τοξότης κυβερνά τους γοφούς και τους μηρούς... και δεν είναι καθόλου έκπληξη πως οι Τοξοτίνες TinaTurner και Britney Spears ξέρουν πώς να τους κουνούν πολύ καλά! Αυτό το αναζωογονητικό νέο φεγγάρι μπορεί να μας στείλει κατευθείαν στην αίθουσα χορού για σέξι λικνίσματα. Δεδομένου ότι οι περισσότεροι από εμάς περνάμε τις μέρες μας καθισμένοι σε γραφεία, η πλαδαρότητα και η έλλειψη γυμναστικής κοντεύει να γίνει επιδημία στον πολιτισμό μας.

Να είστε σοφοί αλλά όχι ξερόλες!

be_wise

Όταν είμαστε παθιασμένοι με κάτι, είτε πρόκειται για ένα απίστευτο βιβλίο ή κάτι που άλλαξε τη ζωή μας, είναι φυσιολογικό να θέλουμε όλοι να γνωρίζουν γι 'αυτό, σε σημείο να μιλάμε ακατάπαυστα περί αυτού. Ωστόσο, ο υπερβολικός ενθουσιασμός και ζήλος του Τοξοτίσιου φεγγαριού μπορεί να μας ντύσει ως ηθικολόγους προσηλυτιστές. Έτσι, ότι έχετε να μοιραστείτε, είτε γνώση, είτε πληροφορία δώστε το με γενναιοδωρία και ανοιχτή καρδιά αλλά προπαντός χωρίς προσκόλληση. Μην ξεχνάμε ότι ναι μεν μπορούμε να οδηγήσουμε ένα άλογο στο νερό, αλλά δεν μπορούμε να το κάνουμε να πιει.

Να δώσετε με την καρδιά σας!

doste_me_tin_kardia_sas

Ο Τοξότης κυβερνάται από τον Δία, τον μεγαλύτερο και πιο πρόσχαρο πλανήτη στο ηλιακό μας σύστημα. Είναι το δικό του φεγγάρι αυτό και του είναι τόσο εύκολο να μας δώσει την μεγάλη εικόνα, όλη την θετικότητα του και την επέκταση του να είμαστε ο εαυτός μας. Τι θέλω να πω; Ένας δάσκαλος μου μια φορά που έπρεπε να εμφανιστώ σε κάποια δημόσια ομιλία, μου έδωσε μια συμβουλή: «Πήγαινε να μιλήσεις και δώσε όλο το είναι σου, ακόμη κι αν είναι υπερβολικό». Όταν λοιπόν αυτό-εκφραζόμαστε πλήρως, μπορεί οι άνθρωποι να γελάσουν ή να σοκαριστούν, αλλά σύντομα θα είναι εμπνευσμένοι από το θάρρος και την αυθεντικότητα μας. Και θα αισθάνονται άνετα να είναι και οι ίδιοι ελεύθεροι μαζί μας, το ίδιο ανοιχτά.

Keep positive και μην ξεχνάτε, βάζουμε τους σπόρους για τις 25 Μάιου 2013!




*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved