Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 12 έως 14/12

Σελήνη στον Τοξότη – Νέα Σελήνη πολλά υποσχόμενη

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 12 έως 14/12

Το διήμερο που ακολουθεί φέρνει στα αυτιά μας πρώιμα τα κάλαντα των Χριστουγέννων, δημιουργώντας αισιόδοξη διάθεση, που πρωτοτυπεί και αντιστέκεται.

Η Σελήνη περνάει στον ενθουσιώδη Τοξότη σήμερα 12/12 λίγο μετά τα μεσάνυχτα και συγκεκριμένα στις 00.23, γιορτάζοντας τη δική της Πρωτοχρονιά μέσα από την τελευταία Νέα φάση της σε αυτόν τον χρόνο.

Λένε πως όταν φεύγει ένας χρόνος κάνουμε τον απολογισμό μας, σχεδιάζοντας τον επόμενο. Νέα ξεκινήματα έρχονται να αντικαταστήσουν τα παλιά και άλλοι με περισσότερες δυνάμεις άλλοι με λιγότερες, τολμούν να αντισταθούν στη μίζερη και καταθλιπτική ατμόσφαιρα, που διαιωνίζεται.

Στις 1.21 το πρωί το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, μας βάζει σε μια εφηβική διάθεση στην οποία δεν είναι ξεκάθαρο τι πραγματικά προσδοκούμε. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο ενθουσιασμός μας ψάχνει διέξοδο σε οτιδήποτε και οποιονδήποτε μπορεί να του τάξει, πως θα διατηρηθεί αναλλοίωτος.

Στις 2.21 το πρωί η σύνοδος με τον Ερμή κρατά πολλούς άγρυπνους, εφόσον προσφέρεται για παρείστικες συζητήσεις, κουτσομπολιό, αναδρομές στο παρελθόν και ανέμελες αναμνήσεις. Αν βρισκόμαστε έξω το βράδυ μας θα έχει την χροιά πενταήμερης σχολικής εκδρομής και κάθε σοβαρή συζήτηση μοιάζει σαν την ανεπιθύμητη στο γάλα.

Στις 7.39 το πρωί το τρίγωνο με τον Ουρανό ξεκινά την ημέρα με ευχάριστη διάθεση και επιθυμία για κάτι διαφορετικό και πρωτότυπο μέσα στην ημέρα. Οι ενέργειές μας τείνουν στο να εντυπωσιάσουν τους άλλους, ενώ η εφευρετικότητά μας εισπράττει χαμόγελα θαυμασμού.

Η διάθεση αυτή θα συνεχιστεί ως το βράδυ, εφόσον στις 16.11 το μεσημέρι η κορύφωση της αντίθεσης με τον Δία, δίνει τη γοητεία μιας υπερβολής, που ταράζει τα στάσιμα ψυχολογικά νερά. Το διάστημα προσφέρεται για να ξεπεράσουμε όλα εκείνα που μας βασανίζουν και να ξεχαστούμε κάνοντας ότι θέλουμε και όπως το θέλουμε.

Στις 13/12 στις 10.41 το πρωί η σύνοδος με τον Ήλιο σηματοδοτεί την τελευταία Νέα Σελήνη του έτους με τρόπο φαντασμαγορικό τουλάχιστον από ψυχολογικής άποψης.

Η μέρα προσφέρεται για κάθε νέο ξεκίνημα, επαφές, ραντεβού, συζητήσεις, συνεννοήσεις, διεκπεραιώσεις, προγραμματισμούς, πάσης φύσεως επιδιορθώσεις, αλλά και συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα.

Ότι και αν επιθυμούμε να έχουμε τον καινούργιο χρόνο, θα ήταν ιδανικό να το κινήσουμε αυτήν την ημέρα, φέρνοντάς το πιο κοντά μας.

Στις 23.43 το βράδυ η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω για να προσδώσει στρατιωτική πειθαρχία σε ότι έχουμε ξεκινήσει.

Τοξότες, Δίδυμοι, Ζυγοί, Κριοί, Υδροχόοι και Λέοντες, είναι αυτοί που θα κινητοποιηθούν περισσότερο, υπερβάλλοντας και διεκδικώντας.

Ιχθύες, Παρθένοι, Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Ταύροι και Σκορπιοί, θα προτιμήσουν να καταγράψουν τις επιθυμίες τους, στον Αη – Βασίλη της δικής τους πραγματικότητας.


*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved