Lunar Dance: Γάμος με Σελήνη στον Τοξότη - Η διασκέδαση είναι το σύνθημα!

Η ελευθερία το να κάνουν ότι θέλουν και η ειλικρίνεια είναι από τα σημαντικότερα ατού αυτής της Σελήνης

Lunar Dance: Γάμος με Σελήνη στον Τοξότη - Η διασκέδαση είναι το σύνθημα!

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Ήλιος στον Τοξότη - Σελήνη στον Τοξότη

Μην θέλοντας να χαλάσω την σειρά που αφορά στην εκάστοτε Σελήνη, σε συνδυασμό με το ίδιο ζώδιο του μηνός που σχετίζεται με τον τομέα του γάμου, σήμερα είναι ακόμη μια μέρα που θα δούμε πως θα είναι ο γάμος μας, αν την ημέρα που τελεστεί το μυστήριο η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη. Φαντάζομαι ότι, λίγο πολύ, όλοι ξέρουν τον τρόπο να παρακολουθούν την διήμερη παραμονή της Σελήνης σε κάθε ζώδιο και γνωρίζουν εκ των προτέρων τι ιδιότητες μπορούν να χρωματίσουν το γάμο τους, αφού είναι ένα γεγονός που ήδη η ημερομηνία τέλεσής του έχει οριστεί καιρό πριν.

Ο καθένας ξέρει πόσο σημαντικό είναι το σωστό timing για την επιτυχή έκβαση των πραγμάτων. Επειδή ο γάμος είναι η αρχή της κοινής πορείας μιας σχέσης, το σημείο εκκίνησής του θα πρέπει να είναι σε θέση να φέρει τις καλύτερες ενέργειες που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την έκβαση του γάμου. Νομίζω ότι οι σχέσεις χρειάζονται το μέγιστο όφελος από τη βοήθεια του σύμπαντος για να ξεκινήσουν, φυσικά εκτός από την ελεύθερη βούλησή μας και την αγάπη να θέλουμε να δεσμευτούμε με τα δεσμά του γάμου καθώς και τη χάρη του Θεού να βοηθήσει να γίνει ο γάμος χαρούμενος και όχι μια κόλαση!

Μέσα σε όλα αυτά, το σύμπαν έχει νόμους και συνήθειες που μπορούμε να διαβάσουμε και να μελετήσουμε, όπως η ειδική επίδραση της Σελήνης, που επηρεάζει όλες τις πτυχές του κόσμου μας, τη συνείδηση και τις κατευθύνσεις μας, ενώ υποστηρίζει την ελεύθερη βούληση μας. Με αυτά κατά νου, για μια τόσο σημαντική απόφαση όπως ο γάμος δεν θα βλάψει να ελέγξουμε την Σελήνη που υπάρχει την ημέρα του γάμου μας, ακόμη και προτού σχεδιάσουμε όλες τις υπόλοιπες λεπτομέρειες. Για όσους ενδιαφέρονται, έχουν ήδη αναρτηθεί η Σελήνη στον Ζυγό και η Σελήνη στον Σκορπιό.

diavasma

Καταρχάς από τα πρώτα πράγματα που θα ενώνουν αυτό το ζευγάρι είναι ότι, ακόμη και αν το ένα μέλος δεν είναι τόσο απασχολημένο όσο το άλλο, οπωσδήποτε θα μοιράζονται μερικά ενδιαφέροντα που αφορούν θρησκεία, φιλοσοφία, εκπαίδευση, ενώ το σπίτι θα είναι γεμάτο από βιβλία. Η ανάγκη τους για αλλαγή και ενθουσιασμό είναι εμφανής εδώ και αν το δούμε από την θετική πλευρά, ο γάμος τους δεν θα παραμείνει στάσιμος, όπως συμβαίνει με πολλά ζευγάρια σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Πιθανόν να ταξιδέψουν σε πολλά μέρη μαζί και να φέρνουν στο σπίτι τους πολλούς θησαυρούς από τα ταξίδια τους. Γι' αυτό το σπίτι τους θα διαθέτει ειδικά ράφια ή χώρους για να τοποθετήσουν τα ασυνήθιστα ευρήματα τους.

paixnidia_ekso

Ένας ακόμη λόγος που θα τους ενώνει, είναι ότι θα απολαμβάνουν την ύπαιθρο και τον αθλητισμό. Θα εκτιμηθεί ιδιαιτέρως για την περίσταση ένα σπίτι με μεγάλη αυλή ή χώρο για να περνούν ευχάριστα τον χρόνο τους, εξασκώντας τα πολυποίκιλα ενδιαφέροντα τους.

paixnidia

Τώρα ερχόμαστε στην άλλη όψη του γάμου τους που αφορά την κλειστοφοβία τους. Αγαπούν πολύ την ελευθερία τους και δεν μπορούν να νιώθουν ότι πνίγονται συναισθηματικά. Έτσι, παρά τους ισχυρούς δεσμούς μεταξύ τους, θα θέλουν να βγουν έξω με τους φίλους και των δύο φύλων και να διατηρήσουν τις σχέσεις με τους συναδέλφους τους ανέπαφες.

Ποτέ δεν είναι καχύποπτοι, ενώ συνήθως επικρατεί μια ειλικρίνεια μεταξύ τους και αυτό μπορεί να κάνει τον γάμο τους εξαιρετικό μια και τόσο ανοικτή στάση δημιουργεί ζευγάρια ευτυχισμένα.

paidia

Όσον αφορά στα παιδιά, τους κάνει εξαίρετους γονείς, ειδικά όταν τα παιδιά μεγαλώνουν και διψούν για προκλήσεις. Όμως, στα πρώτα στάδια, όταν οι απαιτήσεις είναι πολύ υψηλές, θα πρέπει να κάνουν ένα διάλειμμα για κάτι εντελώς διαφορετικό που μπορεί να κάνει τη ζωή λίγο λιγότερο βαρετή και μονότονη.

Η ελευθερία το να κάνουν ότι θέλουν και η ειλικρίνεια είναι από τα σημαντικότερα ατού αυτής της Σελήνης, καθιστώντας αυτό τον γάμο σαν εξαιρετική σχέση μεταξύ δύων πολύ καλών φίλων με αμοιβαίο σεβασμό.



*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved