Γενέθλια στις 12/12: Τι λένε τα άστρα;

Οι γενικές τάσεις, τα αισθηματικά και τα οικονομικά για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Γενέθλια στις 12/12: Τι λένε τα άστρα;

Γενικές τάσεις

Κατά τη διάρκεια της χρονιάς, θα πιστοποιήσετε πως είστε γνήσιοι απόγονοι του... Ηρακλή Πουαρό, αφού αινίγματα, υπόγειες διαδρομές και κρυφά κίνητρα απαιτούν την διερεύνηση τους. Ακόμη θα έχετε την ευκαιρία να εντρυφήσετε σε μάλλον σοβαρές μελέτες, ξεμπλέκοντας το κουβάρι της γνώσης. Αντίθετα σε πρακτικό επίπεδο αναμένονται μπερδέματα, εμπλοκές και καθυστερήσεις, με πρώτο θύμα την επικοινωνία σας με τον έξω κόσμο και τα τεχνικά μέσα που την συνοδεύουν.

Εκείνο όμως που δεν θα θέλατε να συμβεί πραγματικά είναι το να βρεθείτε σε μια δίνη μελαγχολίας, όπου όλα θα φαίνονται μαύρα, χωρίς απαραίτητα να είναι. «Ξορκίστε» λοιπόν τη μελαγχολία και το έλλειμμα δημιουργικότητας με προσφορές σε πάσχοντες και μπόλικη... εργασιοθεραπεία και αν νιώσετε την ανάγκη μη διστάσετε να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα ψυχοθεραπείας.

Αισθηματικά

Δεσμευμένοι: Μπροστά σας έχετε έναν ανοικτό ορίζοντα, κάτι που δεν είναι απαραίτητα... καλό, αφού ενδέχεται να αποσταθεροποιήσει -έστω και προσωρινά- τη σχέση σας. Από την άλλη πλευρά βέβαια, μια χαρά θα τα περάσετε σε καθεστώς ερωτικής πολιορκίας.

Αδέσμευτοι: «Πουν 'το, πουν 'το το δαχτυλίδι...». Από προτάσεις και ευοίωνες προοπτικές... άλλο τίποτα, το θέμα όμως είναι να «δέσει» τελικά το γλυκό και να μην μείνετε μόνον στα «θα». Οι πιο ζωηροί πάντως είναι πιθανόν να βρεθείτε με τα δύο πόδια σε δύο βάρκες, συμμετέχοντας κατ' ανάγκη σε ένα καθ' όλα παρασκηνιακό παιχνίδι, είτε ως θύτες, είτε ως θύματα.

Οικονομικά


Ο Πλούτωνας συνεχίζει αργά και σταθερά να μετασχηματίζει τις ανάγκες και τα οικονομικά σας και οι πιο τυχεροί έχετε να ωφεληθείτε πολλά από την αλλαγή του σκηνικού. Αποφύγετε πάντως να ενδώσετε σε δεσμεύσεις που με «τυράκι» μια χρηματοδότηση σας δένουν χειροπόδαρα, γιατί η εποχή δεν προσφέρεται για μεγάλα πράγματα. Κατά τα άλλα, καλείστε να διαλευκάνετε περίπλοκες οικονομικές υποθέσεις, ενώ στον επαγγελματικό τομέα φαίνεται πως υπάρχει πολύ παρασκήνιο, το οποίο θα πρέπει να σας απασχολήσει μόνον αν εμπλέκεστε κι εσείς, εκούσια ή ακούσια. Διαφορετικά, ισχύει το γνωστό «όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα, τον τρώνε οι κότες»...


Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved