Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 9 έως 11/12

Σελήνη στον Σκορπιό – Από το ψυχολογικό ρετιρέ στο υπόγειο και τούμπαλιν

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 9 έως 11/12

Κι ενώ η Σελήνη ετοιμάζεται να μπει στην τελευταία νέα φάση της για αυτόν τον χρόνο, περνάει στο ζώδιο του Σκορπιού σήμερα 9/12 στις 23.52 το βράδυ.

Από αυτή τη θέση ανοίγει την εβδομάδα με μια ονειροπόλα διάθεση, που δημιουργεί το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα που κορυφώνεται 49' λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, κάνοντάς μας να αισθανόμαστε τις Άγιες μέρες που ακολουθούν, με ιδιαίτερο δέος, αναμνήσεις και επιθυμίες.

Στις 12.22 το μεσημέρι η σύνοδος με τον Κρόνο που επηρεάζει από το πρωί και λίγο αργότερα στις 13.56 το εξάγωνο με τον Πλούτωνα, ξεκινούν την ημέρα με αίσθηση ευθύνης, υποχρέωσης και συγκατάβασης, που μας ακολουθούν ως το βράδυ.

Η αίσθηση της αυτοσυντήρησης και της διαφύλαξης των προσωπικών μας επιδιώξεων, είναι πολύ έντονη και οι ενέργειές μας στρέφονται προς αυτή την κατεύθυνση.

Είναι καλή μέρα για να διεκδικήσουμε οτιδήποτε, επενδύοντας συναισθηματικά και υλικά, κάνοντας όλες τις απαραίτητες ενέργειες που θα μας εξασφαλίσουν ασφάλεια και σιγουριά.

Η προσήλωσή μας σε ένα σκοπό θα είναι έντονη αποσκοπώντας στην ηδονή που θα νιώσουμε, από την εκπλήρωσή του. Η φλόγα μέσα μας καταπιέζεται για να μην γίνει πυρκαγιά, αισθανόμενοι αντιφατικά συναισθήματα, που εναλλάσσονται σαν ακραία καιρικά φαινόμενα.

Στις 11/12 στις 5.51 το πρωί το εξάγωνο με τον Άρη που επηρεάζει ως νωρίς το μεσημέρι, μας δίνει την ευκαιρία να κυνηγήσουμε τις φιλοδοξίες μας με ισχυρή αυτοπεποίθηση, παίρνοντας πρωτοβουλίες που θα μας χαροποιήσουν. Αν υπάρχει κάτι στο μυαλό μας που θέλουμε πολύ να πραγματοποιήσουμε, το διάστημα αυτό είναι ιδανικό για να το καταστρώσουμε.

Η διάθεσή μας γίνεται όλο και καλύτερη όσο προχωρά η μέρα, εφόσον στις 15.08 το μεσημέρι η κορύφωση της συνόδου με την Αφροδίτη που θα επηρεάσει ως το βράδυ, βγάζει στην επιφάνεια κάθε καταπιεσμένη επιθυμία και συναίσθημα, ενώ ο ερωτισμός φτάνει στα ύψη.

Η τρυφερότητα που δείχνουμε σε αγαπημένα μας πρόσωπα εκδηλώνεται με δώρα αγάπης που φροντίζουμε να αγοράσουμε μαζί με αρκετά άλλα, ικανοποιώντας και την καταναλωτική μας μανία. Επίσης καλό διάστημα για βόλτες και αγορές στα μαγαζιά.

Το βράδυ η ζεστή ατμόσφαιρα που επικρατεί, μας φέρνει κοντά σε δικούς μας ανθρώπους, ενώ η επιθυμία ανάβει τα κεριά της ερωτικής φλόγας.

Στις 12/12 πλέον και 23' λεπτά μετά τα μεσάνυχτα η Σελήνη περνάει στον ανοιχτόκαρδο Τοξότη για να συμπληρώσει τη Νέα της φάση με ενθουσιασμό και αισιοδοξία.

Σκορπιοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Παρθένοι και Ιχθύες βρίσκεστε υπό την επήρεια επιθυμιών, νοσταλγίας, ερωτικής διάθεσης και πραγμάτωσης στόχων και σκοπών.

Ταύροι, Υδροχόοι και Λέοντες δυσκολεύεστε αυτό το διήμερο να εκφραστείτε, πέφτοντας σε αντιφάσεις κυρίως ψυχολογικές.

Ζυγοί, Κριοί, Δίδυμοι και Τοξότες κινείστε ανενόχλητοι, απολαμβάνοντας τις στιγμές σας με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση.



*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved