Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 9/12

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 9/12

Καλή εβδομάδα σε όλους τους φίλους της στήλης. Σήμερα έχουμε... λαχταριστά do και don't για τις ημέρες που ακολουθούν:

Τη Δευτέρα συναισθηματικά ζητήματα θα μπορέσουν να επιλυθούν, αφού πολλοί θα φανείτε πρόθυμοι να νερώσετε το κρασί σας, χωρίς να πράξετε το ίδιο με την αγάπη σας. Την Τρίτη πάλι, ίσως «τρέξετε» για αγαπημένα πρόσωπα ενώ όσον αφορά την καθημερινότητα σας, καλό θα είναι να διπλοτσεκάρετε κάποια πράγματα αλλά και να μην... διπλοπαρκάρετε! Η Τετάρτη είναι μια μέρα που πιθανόν να κρύβει παγίδες σε συναντήσεις ή συμφωνίες, ενώ η Πέμπτη αν και φέρνει μαζί της παρεξηγήσεις, ευνοεί το κυνήγι της τύχης (με μέτρο). Τέλος, η Παρασκευή θα σας απορροφήσει όλη την ενέργεια, αφού τότε θα θέλετε να κάνετε όσα δεν προλάβετε τις προηγούμενες ημέρες.


Η εξίσωση της ημέρας

Άρης= Ωροσκόπος/Ποσάιντον= Ουρανός/Απόλλων= Δίας/Πλούτωνας= Αφροδίτη/Βουλκάνους= Ήλιος/Άδης:

Διαχωρίζοντας την θέση μου από τους άλλους εξαιτίας αδυναμίας κατανόησης αλλά και αδυναμίας να βρούμε ένα κοινό σημείο επικοινωνίας. Ανήσυχη επιστημονική, ειρηνική ή εμπορική δραστηριότητα. Αστρολογική δραστηριότητα. Επιτυχές σχέδιο. Η πραγματοποίηση των τυχερών σχεδίων. Για να πραγματοποιήσει τις δραστηριότητές κάποιου (ενέργειες ή εργασία) από τον εσωτερικό εξαναγκασμό. Για να φθάσουν στην οικεία σχέση μέσω των δραστηριοτήτων κάποιου. Κακοποίηση. Ασθένειες αίματος. Επάγγελμα με τα απόβλητα και τα απορρίμματα. Κακοποιοί με ροπή στην ανθρωποκτονία. Δημιουργώντας προβλήματα. Τα άτομα που εκτελούν συμβόλαια, εισπράττουν χρήματα μέσω βίας κλπ.


Η ζωή δεν είναι μόνον δουλειά, φαγητό, χρήμα και σεξ. Θυμηθείτε λοιπόν να προσφέρετε «τον άρτον ημών τον επιούσιον» στη ψυχή και το πνεύμα σας, που κι αυτά... πεινάνε! Υπάρχουν διάφοροι τρόποι που μπορείτε να αισθανθείτε πνευματικά και ψυχικά ανανεωμένοι ή πλήρεις, όμως σημασία έχει ποιός ταιριάζει σε εσάς. Και μην υποτιμήσετε αυτήν την προτεραιότητα, γιατί υπάρχουν και τα... ψυχοσωματικά!

Το απόφθεγμα της ημέρας: "Οι ερωτήσεις δείχνουν την ευρύτητα του πνεύματος και οι απαντήσεις τη φινέτσα του" Joseph Jouber

Η σωστή απάντηση στο χθεσινό κουίζ είναι η: Α, Ήλιος/Αφροδίτη= Ερμής

Το τραγούδι της ημέρας: Eros Ramazzoti – Parla con me

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved