Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 7 έως 9/12

Σελήνη στον Ζυγό – Αισθητικός ψυχαναγκασμός

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 7 έως 9/12

Κι ενώ το γιορτινό κλίμα φουντώνει μαζί με το υπαρξιακό και οικονομικό αδιέξοδο, η Σελήνη περνάει στον Ζυγό σήμερα 7/12 στις 20.36 το βράδυ, για να παιδέψει λίγο παραπάνω το απαιτητικό μας Σαββατοκύριακο.

Όλες οι καλλιτεχνικές μας πτυχές έρχονται στην επιφάνεια, ενώ γούστο, άποψη, αισθητική και στυλ, ξεχύνονται σαν άλογα σε ιπποδρομιακές κούρσες εκκίνησης.

Παρόλα αυτά, η ένταση θα είναι έντονη, το ίδιο και η υπερδιέγερση και το Σαββατοκύριακο αυτό δεν προσφέρεται για ξεκούραση, αντίθετα προτρέπει για πολλές δραστηριότητες με ιδιαίτερο πάθος και επιμονή.

Αρχής γενομένης με την αντίθεση με τον Ουρανό στις 8/12 στις 4.42 το πρωί και λίγο αργότερα στις 11.26 με το τετράγωνο με τον Πλούτωνα, το πλανητικό αυτό σετάκι, ξεκινά την ημέρα μας με διάθεση να προλάβουμε τα πάντα, διεκπεραιώνοντας όσο πιο πολλά μπορούμε.

Το πρόβλημα είναι πως οι αντιδράσεις και οι απαιτήσεις μας, δεν προλαβαίνουν τους πραγματικούς μας ρυθμούς.

Η ημέρα προσφέρεται για κάθε ενασχόληση που θα εξάψει το αισθητικό μας ενδιαφέρον. Βόλτα στα μαγαζιά για αγορές, στόλισμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, στρώσιμο χαλιών, διακόσμηση του χώρου, ετοιμασίες για ένα πρωτότυπο τραπέζι, ότι και να κάνουμε θα έχουμε την τάση να υπερβάλλουμε, ενώ αν ασχοληθούμε με τη γιορτινή ατμόσφαιρα, θα συνειδητοποιήσουμε πως δεν μοιάζει με καμιά προηγούμενη.

Η υπερδιέγερση αυτή δυναμώνει όσο περνάει η μέρα, με το τρίγωνο με τον Δία στις 15.00 το μεσημέρι, που μας κάνει να μη θέλουμε να αποχωριστούμε τη διασκέδαση που μας προσφέρουν οι ενασχολήσεις μας. Ως το βράδυ, θα έχουμε κάνει τόσα πολλά, που θα αισθανόμαστε χορτάτοι και τυχεροί, για αυτό το αισιόδοξο διάλλειμα που βιώσαμε.

τις 9/12 στις 1.34 το πρωί το τετράγωνο με τον Άρη που επηρεάζει από αργά το προηγούμενο βράδυ, μπορεί να διαταράξει την απολαυστική ως τώρα έντασή μας, μετατρέποντάς την σε συγκρουσιακή. Αν βρισκόμαστε έξω καλό θα ήταν να προσέχουμε τις κοινωνικές μας επαφές, τη βιασύνη και τον παρορμητισμό και να τα αντικαταστήσουμε με διπλωματία και χάρη.

Σε αυτό θα βοηθήσει το εξάγωνο με τον Ήλιο από τον Τοξότη που κορυφώνεται στις 2.37 το πρωί, που θα μας βοηθήσει να συμφιλιωθούμε με το περιβάλλον το οποίο βρισκόμαστε, είτε είναι κοινωνικό, είτε ψυχολογικό.

Όλη την υπόλοιπη ημέρα η Σελήνη δεν συναντά άλλον πλανήτη στο διάβα της, αφήνοντάς μας με μια εφηβική παρόρμηση και μια καλοπροαίρετη διάθεση, αλλά και με αρκετές δημιουργικές επιθυμίες. Στις 23.52 το βράδυ θα περάσει στον Σκορπιό, ανοίγοντας την εβδομάδα με υποδείξεις, πρωτοβουλίες και πολύ καλά στοχευμένες κινήσεις.

Ζυγοί, Δίδυμοι, Τοξότες, Λέοντες και Υδροχόοι απολαμβάνουν ένα διασκεδαστικό και πρωτότυπο διήμερο.

Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, δεν μπορούν να διαχειριστούν τις παρορμήσεις τους, αλλά παίρνουν ένα μερίδιο ικανοποίησης από την παρατεταμένη τους προσπάθεια.

Ιχθύες, Παρθένοι, Ταύροι και Σκορπιοί είναι πιο εγκρατείς και συνετοί, σκεφτόμενοι πριν πράξουν, αυτό που τελικά δεν επιθυμούσαν αρκετά.



*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved