Lunar Dance: Χρειάζομαι να χάσω κιλά για την υγεία μου…

Aν οργανώσετε τη διατροφή σας και την άσκησή σας μέσα από αυτό τον 6 οίκο σας, έχετε υψηλότερη πιθανότητα επιτυχίας στο να «ρίξετε» το βάρος σας.

Lunar Dance: Χρειάζομαι να χάσω κιλά για την υγεία μου…

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Ήλιος στον Τοξότη - Σελήνη στην Παρθένο μέχρι τις 20:35

Ο Ήλιος στον Τοξότη παίζει ζωτικό ρόλο στην υγεία μας και μας θέλει να πηγαίνουμε βόλτες που θα βοηθήσουν όχι μόνο την σωματική, αλλά και την ψυχική υγεία μας. Αυτή λοιπόν είναι η στιγμή για να βγούμε έξω από το σπίτι και να μην μείνουμε στάσιμοι. Περπατήστε στην φύση, για ορειβασία ή απλά πηγαίνετε με τα πόδια στην δουλειά. Κάντε κάθε μέρα σας, μια περιπέτεια δράσης που θα σας ξεκολλήσει από τον καναπέ ή την καρέκλα του υπολογιστή σας. Η Σελήνη στην Παρθένο στον 6ο οίκο (οίκο υγείας) μας βοηθά έτσι ώστε να θέσουμε στόχους, αν θέλουμε να αλλάξουμε τον τρόπο ζωής μας και να σώσουμε τον εαυτό μας από περαιτέρω προβλήματα υγείας.

laxanika

Αν πάλι θέλουμε να βάλουμε τον εαυτό μας στην διαδικασία δίαιτας, σας έχω μια δίαιτα η οποία απευθύνεται ειδικά σε ανθρώπους που είναι τελειομανείς ή ανησυχούν σχετικά με την υγεία τους (Παρθένος). Αν λοιπόν ανήκετε σε αυτούς, τότε καλό είναι να ξεκινήσετε όταν υπάρχει έντονη αστρολογική δραστηριότητα στον 6ο οίκο του γενεθλίου χάρτη σας. Όσοι δεν έχετε γενέθλιο χάρτη μπορείτε να βγάλετε εδώ...

Είναι γεγονός ότι πολλές δίαιτες της μόδας μπορεί να σας δώσουν μια ώθηση στην έναρξη, αλλά, προφανώς, για να διατηρήσετε το βάρος σας σε ιδανικά πλαίσια ή να φτάσετε τα κιλά που έχετε βάλει στόχο απαιτούνται μόνιμες αλλαγές στη διατροφή και τις συνήθειες στην άσκηση. Τα καλά νέα είναι ότι, αν οργανώσετε τη διατροφή σας και την άσκησή σας μέσα από αυτό τον 6 οίκο σας, έχετε υψηλότερη πιθανότητα επιτυχίας στο να «ρίξετε» το βάρος σας.

DIET

Τα γνωρίσματα αυτής της δίαιτας μάλιστα, αντανακλώνται στο ζώδιο της Παρθένου. Αποφασιστικότητα, πειθαρχία, έμφαση στις λεπτομέρειες, υγιεινή διατροφή είναι όλα απαιτούμενα για αλλάξετε τις διατροφικές σας συνήθειες και στην συνέχεια να επιμένετε στο πρόγραμμα διατροφής με πίστη, ακόμη κι αν φαίνεται βαρετό ή ρουτίνα. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, θα σας βοηθήσουν να δώσετε την προσοχή στις λεπτομέρειες που θα κάνουν την διαφορά, όπως η καταγραφή λεπτομερώς το τι τρώτε, το μέτρημα των θερμίδων/ γραμμάριων/ γραμμάριων λίπους και παρακολούθηση του βάρους σας.

Η δίαιτα του 6ου οίκου!

Τύπος διατροφής: Χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά/ χαμηλή σε υδατάνθρακες

diaita

Συμβουλές

Διατηρήστε φρέσκα φρούτα, λαχανικά και υγιεινά σνακ, όπως τα αμύγδαλα και τα καρύδια στο σπίτι.

Βρείτε εύκολα υποκατάστατα για όταν είστε πολύ κουρασμένοι για να μαγειρέψετε, π.χ. σούπα και σαλάτα, χαμηλά σε θερμίδες κατεψυγμένα γεύματα κ.λπ.

Αντικαταστήστε το αγαπημένο σας γλυκό με υγιή υποκατάστατα. Για παράδειγμα, φάτε ένα μπολ με φρέσκα φρούτα που συμπληρώνετε με λίγο γιαούρτι. Αν σας αρέσει το αλμυρό σνακ, δοκιμάστε αυτές τα μίνι σακουλάκια του ποπ-κορν μικροκυμάτων.

Μην παραλείπετε να καταναλώσετε:

• 2 λίτρα νερό καθημερινά

• 2 φλιτζάνια πράσινο τσάι

• ξηρά δαμάσκηνα αντί για γλυκό

Παγίδες

Να γίνετε πολύ ακραίοι σε ό, τι επιτρέπετε στον εαυτό σας να φάει και τελικά να «ξεφύγετε».

Το να είστε πάρα πολύ αυστηροί με την άσκηση και είτε να βαρεθείτε, είτε να κάψετε τους μύες.

Σε ποια ζώδια ταιριάζει:

Αιγόκερω: Πρακτική, λογική και πειθαρχημένη. Άψογη γι' αυτούς!

Παρθένο: Η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι συμβατή μαζί τους φυσικά, καθώς και το ενδιαφέρον για την καλή υγεία και τη διατροφή.

Καρκίνο: Πρόκειται για μια δίαιτα όπου όλη η οικογένεια μπορεί να φάει το ίδιο φαγητό και να μην αισθάνεται πείνα.

Ιχθύ: Άνετα, με αυταπάρνηση όμως.

Σήμερα λοιπόν, μπορείτε να οργανώσετε το ραντεβού σας με τον διαιτολόγο σας και να βάλετε πλάνο για την νέα σας εμφάνιση. Ο παρακάτω πίνακας θα σας βοηθήσει για το ποτέ είναι και η κατάλληλη στιγμή για κάθε ζώδιο να εστιάσει σε αυτή την τεχνική.

pinakas

* Θα πρέπει να γνωρίζετε, επίσης, ότι ορισμένες όψεις μπορεί στην πραγματικότητα να είναι σε αντίθεση με την απώλεια βάρους, ιδιαίτερα αν αφορούν την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα, οι οποίες μπορούν να σας κάνουν τεμπέληδες ή νωθρούς. Αυτός ο συνδυασμός είναι πιθανό να σας κάνει να πιστεύετε ότι μπορείτε να διώξετε τα παχάκια με την κατανάλωση σοκολάτας!

Επί του παρόντος ο Ποσειδώνας είναι στις πρώτες μοίρες του Ιχθύ και δεν αποτελεί καλό οιωνό για τους Λεοντές των πρώτων ήμερων. Για να ξεπεραστεί αυτό το συγκεκριμένο πρόβλημα, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε τις καλές ενέργειες που προέρχονται από αυτούς τους πλανήτες για να απεικονίσετε τον εαυτό σας με τον τρόπο που θα θέλετε να είστε, όταν χάσετε βάρος και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε την συμπεριφορά του Λέοντα που είναι προσανατολισμένη στην εκθαμβωτική λάμψη και στα βλέμματα θαυμασμού που χρειάζεστε για να κολλήσετε στο διατροφικό σας πλάνο και την θεραπευτική αγωγή άσκησης, σαν η ζωή σας να εξαρτάται από αυτό. (Για τους Λέοντες αυτό).

Επιπρόσθετα, έχετε ακόμη ένα βοηθητικό παράγοντα, δεδομένου ότι η Αφροδίτη κινείται αρκετά γρήγορα και δεν μένει σε κάθε ζώδιο πάρα πολύ καιρό. Όταν περνά, ειδικά στον 6ο οίκο σας ,μπορεί να σας βοηθήσει να αγαπήσετε τον εαυτό σας λίγο περισσότερο και έτσι να βοηθήσει, ώστε να σας παρακινήσει να ασχοληθείτε με την υγεία και την φυσική σας κατάσταση (Ωροσκόπος 6ος οίκος).


*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved