Γενέθλια στις 7/12: Τι λένε τα άστρα;

Οι γενικές τάσεις, τα αισθηματικά και τα οικονομικά για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Γενέθλια στις 7/12: Τι λένε τα άστρα;

Γενικές τάσεις

Η χρονιά σας αναμένεται να είναι κομβική κι εκείνο που πρέπει να θυμάστε είναι πως δεν «μετράνε» μόνον τα γεγονότα αλλά πολύ περισσότερο ο τρόπος της αντίδρασης σας σε αυτά, αφού κρίνει την μετέπειτα πορεία σας. Ό, τι κι αν γίνει, προχωρήστε μπροστά, αφήνοντας πίσω σας το παρελθόν.

Αισθηματικά

Δεσμευμένοι: Θα έχετε τη δυνατότητα να διαπιστώσετε το κατά πόσον η σχέση σας μπορεί να αντέξει μέσα σε αντίξοες ή πρωτοφανείς συνθήκες. Παρότι, ένα μεγάλο κομμάτι των εξελίξεων δεν ορίζεται από εσάς, μπορείτε να αξιοποιήσετε τις συγκυρίες «βουτώντας» βαθιά μέσα σας και συνειδητοποιώντας τις πραγματικές ανάγκες-επιθυμίες σας, να ξεκινήσετε μια νέα αναγεννητική πορεία.

Αδέσμευτοι: Το πιθανότερο είναι να ζευτείτε στο άρμα μιας σχέσης, η οποία θα αλλάξει τα πάντα στη ζωή σας. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι μια νέα σχέση θα είναι και... αιώνια (παρότι το σενάριο είναι υπαρκτό), σε κάθε περίπτωση όμως θα λειτουργήσει καταλυτικά ανατρέποντας πεποιθήσεις και συνήθειες μιας ζωής

Οικονομικά

Οι εξελίξεις στον συγκεκριμένο τομέα ενδέχεται να είναι το «κλειδί» και για τους υπόλοιπους της ζωής σας, αφού αναμένεται ένα ουσιαστικό «γύρισμα» της τύχης, ικανό να σας στείλει είτε στα ουράνια, είτε στα Τάρταρα...

Κάποιοι θα νιώσετε την ανάγκη να προστατευτείτε ενδίδοντας σε δεσμεύσεις από τις οποίες όμως θα είναι πολύ δύσκολο να απεμπλακείτε στο μέλλον, οπότε... σκεφτείτε το καλά! Αποφύγετε ιδιαίτερα τις συναλλαγές με πρόσωπα ή φορείς που σας ζητάνε υπέρογκα ανταλλάγματα για τη «βοήθεια» τους.

Μερικοί πάλι θα χρειαστεί να ψάξετε εξονυχιστικά τα «πώς» και τα «γιατί» σε σχέση με πρόσωπα ή καταστάσεις που παρεμποδίζουν την εξέλιξη σας και είναι βέβαιο ότι... κάτι θα βρείτε! Σε αρκετές περιπτώσεις θα αναγκαστείτε εκ των πραγμάτων να ξεχάσετε την αθωότητα σας, αφού θα δείτε να συμβαίνουν «πράματα και θάματα». Από αυτήν την άποψη, όσο περισσότερο «υποψιασμένοι» είστε, τόσο το καλύτερο.

Υπάρχουν φυσικά και οι τυχεροί της υπόθεσης που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα δουν το μέλλον τους (οικονομικό ή επαγγελματικό) να εξασφαλίζεται... διά παντός!


Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved