Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 6/12

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 6/12

Μια είδηση που κανονικά θα έπρεπε να είναι πρώτο θέμα, δεν περνάει καν στα «ψιλά»...

Οι, Christine Lagarde, Jose Manuel Barroso, Herman Van Rompuy, Angela Merkel και Wolfgang Schauble και όχι μόνο, κατηγορούνται για διάπραξη εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας με αφορμή τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και στην κατάρρευση του ελληνικού συστήματος υγείας. Η Γερμανίδα ακτιβίστρια Sarah Luzia Hassel-Reusing προσέφυγε ενώπιον του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου της Χάγης, υπερασπιζόμενη τους Έλληνες που αυτή τη στιγμή βρίσκονται χωρίς τα προς τα ζην και οδηγούνται είτε στην εξαθλίωση είτε στη βία.

Θα μου πείτε και τι θα γίνει; Μια τρύπα στο νερό... Σιγά μη τους βάλουν και φυλακή! Κι έτσι είναι... Το μόνο που θα αποδειχθεί ξανά είναι ότι το Δικαστήριο της Χάγης προστατεύει την «έννομη τάξη» των ισχυρών, αυτή τη δικαιοδοσία έχει.

Όσο για τη δική μου -ελπίζω και δική σας- απάντηση σε όλα αυτά που συμβαίνουν και θα συμβούν στις μέρες μας, απεικονίζεται στο video της ημέρας.


Η εξίσωση της ημέρας

Κρόνος= Απόλλων/Μηδενικη Κριού= Άρης= Σελήνη/Ουρανός= Ήλιος/Μηδενική Κριού= Άδης/Βουλκάνους:

Η ικανότητα να μεταδίδει την γνώση. Παιδαγωγός. Σπουδαστής. Κέρδη από σκληρή γεωργική εργασία. Πένθος, ασθένεια, παραιτήσεις, απολύσεις, αβέβαιη εργασία, χωρισμός. Απώλειες που προκαλούν ένα σάλο. Σωματική εξασθένιση. Τα γηρατειά. Η καταστολή των σωματικών δυνάμεων. Εμπόδια που προκύπτουν από κακοήθειες. Για να είναι κάτω από την υποψία και να τον κατασκοπεύουν. Πολεμικές υπηρεσίες.


Αυτό που απαιτείται σήμερα δεν είναι οι συμβουλές αλλά η βιωματική γνώση και οι συνειδητές αποφάσεις. Καλές είναι και οι υποδείξεις αλλά, αν κάτι δεν γίνει βίωμα, έχει ημερομηνία λήξης και είναι πάντα ευαίσθητο σε έξωθεν προσβολές. Αντίθετα, οι εμπειρίες και τα βιώματά σας θα σας δώσουν το δικαίωμα να υπερασπίζεστε τα έργα και τις πράξεις σας, χωρίς να άγεστε και να φέρεστε από τους διάφορους δημαγωγούς και «εξυπνάκηδες».

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Ο καθένας μπορεί να θυμώσει, είναι εύκολο. Αλλά να θυμώσεις με το σωστό άνθρωπο, στο σωστό βαθμό, για το σωστό λόγο, τη σωστή στιγμή και με το σωστό τρόπο, αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο» Αριστοτέλης

Το video της ημέρας: Το δίκτυο - Είμαι Θυμωμένος

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved