Lunar Dance: Ένας φίλος που δεν θα ξεχάσω ποτέ….

Πώς μπορούμε να γνωρίσουμε καλύτερα τον χαρακτήρα του σκυλού μας ανάλογα με το ζώδιό του

Lunar Dance: Ένας φίλος που δεν θα ξεχάσω ποτέ….

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Ήλιος στον Τοξότη - Σελήνη στην Παρθένο

Με τον Ήλιο στον Τοξότη η εστίασή μας μετατοπίζεται στην επιθυμία να προσεγγίσουμε τον κόσμο και να συνδεθούμε με κάτι μεγαλύτερο από τον εαυτό μας να πάμε πέρα από τα όρια του και να λάβουμε μέτρα για την αύξηση της κατανόησης και της ευαισθητοποίησής μας για τον κόσμο γύρω μας. Εν συνεχεία του χθεσινού άρθρου και με σύμμαχο την Σελήνη στην Παρθένο, η διάθεση προσφοράς και κατανόησης θα επικεντρωθεί αυτήν την φορά στα κατοικίδια μας και ιδιαίτερα στο πώς μπορούμε να γνωρίσουμε καλύτερα τον χαρακτήρα του σκυλού μας ή τι χαρακτηριστικά θα θέλαμε να έχει για να υιοθετήσουμε ένα, αναλόγως ζωδίου.

ΚΡΙΟΣ

KRIOS_copy

Τα σκυλιά κάτω από αυτό το ζώδιο είναι περιπετειώδη και τολμηρά. Θέλουν να είναι οι αρχηγοί στο σπίτι και συνήθως δεν δέχονται να συνυπάρχουν με αλλά κατοικίδια που τα βλέπουν ως εισβολείς. Εδώ ανήκουν συνήθως οι σκύλοι για κυνήγι, οι οποίοι είναι έτοιμοι πάντα να τσακωθούν και πιθανόν να τους λείπει κάποιο κομμάτι τους από τις μάχες που δίνουν.

ΤΑΥΡΟΣ

tayros_copy_copy_copy_copy_copy_copy

Συνήθως έχουν μια ήρεμη φύση, αρκεί να μην τα ωθήσει κάποιος στα άκρα. Είναι τα σκυλιά που έχουν μεγάλα όμορφα ματιά, δώρο από την Αφροδίτη, είναι πιστά και εύκολο να εκπαιδευτούν. Γι' αυτό το λόγο θεωρούνται άριστα σκυλιά οδηγοί και αγαπούν τα παιδιά. Όταν είναι σε πιο νεαρή ηλικία είναι δυνατά αλλά μεγαλώνοντας τείνουν να παίρνουν λίπος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

DIDYMOI

Εδώ μιλάμε για έξυπνους, διασκεδαστικούς και εύκολους στο να μάθουν κόλπα σκύλους. Έχουν ένα θέμα όμως με την στασιμότητα σε ένα μέρος, καθώς η φυσική τους περιέργεια θα τα ωθεί να ψάχνουν συνεχώς νέα μέρη. Συνήθως, είναι γρήγορα στο τρέξιμο και «άπιστα». Δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα να υιοθετηθούν ή να μείνουν στο σπίτι κάποιου σας φίλου, όταν χρειαστεί να λείψετε, γιατί προσαρμόζονται πολύ εύκολα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

karkinos_copy_copy_copy_copy_copy_copy

Τα σκυλιά που ενσωματώνονται στην οικογένεια σαν να είναι μέλη της. Καλό είναι να μην τους φωνάζετε και να τα ενθαρρύνετε πάντα με αγκαλιές και χάδια γιατί είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα και τρυφερά. Αγαπούν πολύ τα παιδιά, ενώ θα ήταν πολύ όμορφη ιδέα να τους επιτρέψετε να έχουν γέννα στα δικά τους παιδιά.

ΛΕΩΝ

LEON

Πρέπει να τα θαυμάζετε και να τα περιποιείστε. Τα σκυλιά που γεννιούνται κάτω από τον αστερισμό του Λέοντα είναι περήφανα και γενναία και κάνουν εξαιρετικούς σκύλους αστυνομίας που θα κυνηγήσουν εγκληματίες ή θα μπουν σε κτίρια για να σώσουν κάποιον. Προσπαθήστε να μην τα αγνοείτε γιατί δεν το αντέχουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

parthenos_copy_copy_copy_copy_copy

Εδώ βρίσκονται τα σκυλιά που είναι καθαρά και αγαπούν να σας υπηρετούν. Είναι τα πιο καθαρά απ' όλα τα σκυλιά του ζωδιακού και θέλουν πάντα το φαγητό τους στην ώρα τους γιατί τους αρέσει η ρουτίνα. Είναι άριστα σκυλιά για να προσφέρουν υπηρεσία στο αφεντικό τους.

ΖΥΓΟΣ

ZYGOS_copy

Οι όμορφοι κατοικίδιοι σκύλοι που δένουν με το περιβάλλον του σπιτιού σας, πιθανόν να ανήκουν σε αυτό το ζώδιο. Θέλουν να περιστοιχίζονται από όμορφα πράγματα και να ζουν σε αρμονικό περιβάλλον. Προτιμούν τα καλάθια με απαλό ύφασμα αλλιώς είναι αυτά που θα κάνουν κατάληψη στον καναπέ σας. Είναι αναποφάσιστα, αν θέλουν να βγουν βόλτα ή όχι και δεν θέλουν να μένουν μόνα τους στο σπίτι, χωρίς παρέα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

skorpios_copy_copy_copy_copy_copy

Τα πιστά σκυλιά που αναμένουν ανταπόδοση της πίστης τους ανήκουν κάτω από τον αστερισμό του Σκορπιού. Μια λάθος συμπεριφορά απέναντί τους είναι κάτι που δεν θα ξεχάσουν ποτέ, όπως κι αν τα αντιμετωπίσετε καλά. Επειδή έχουν δυνατή όσφρηση, τα κάνει σπουδαία λαγωνικά ενώ η δυνατή σεξουαλική ανδρεία του Σκορπιού τα καθιστά άριστα σκυλιά αναπαραγωγής.

ΤΟΞΟΤΗΣ

toxotis_copy_copy_copy_copy_copy

Τα σκυλιά εδώ έχουν χαρακτηριστικά όπως γενναιότητα, χαρούμενη διάθεση και όρεξη για να σας διασκεδάζουν. Επειδή είναι πολύ ανήσυχα, θα αναζητούν συχνά την ελευθερία τους για να κόβουν βόλτες. Μεγάλα σκυλιά, Labradors και τσοπανόσκυλα, συνήθως λόγω της χαρωπής φύσης τους, της αποτελεσματικότητας τους και της διάθεσης τους για κόλπα, τα καθιστούν κατάλληλα και για οδηγούς τυφλών.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

aigokeros_copy_copy_copy_copy_copy

Σκυλιά που ανταποκρίνονται στον χαρακτήρα του Αιγόκερω, είναι αυτά που μπορούν να αντέξουν τα ψύχρα κλίματα και ράτσες όπως του Άγιου Βερνάρδου και huskies. H πρακτική γήινη φύση τους, τα κάνει να μη φοβούνται την δουλειά. Είναι τα σκυλιά που συνήθως εγκαταλείπονται από μικρά, λόγω της ψυχρής και βαρετής συμπεριφοράς τους. Επίσης πολλές φόρες, αγνοούν τα καλέσματα σας και τις εντολές σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ydroxoos_3

Εκκεντρικά σκυλιά, που πολλές φόρες δεν θα συμπεριφέρονται καν σαν σκύλοι. Θα τρώνε σοκολάτα αντί για κόκκαλα, θα κοιμούνται στο καλάθι της γάτας, ενώ μπορεί να είναι οι καλύτεροι φίλοι με τις γάτες του σπιτιού.

ΙΧΘΥΕΣ

ixtheis_copy_copy_copy_copy_copy

Κάτω από τον αστερισμό του Ιχθύ μπορούμε να βρούμε τα σκυλιά που θα διαισθάνονται την διάθεσή σας. Θα ξέρουν αν είστε αναστατωμένοι ή αγχωμένοι, ενώ θα απολαμβάνουν πάρα πολύ τις βόλτες στην ακτή της θάλασσας. Παραδοσιακά, επειδή οι Ιχθύες έχουν αδύναμους αστράγαλους και πόδια, καλό θα ήταν να παρακολουθείτε συχνά αυτές τις περιοχές τους.

Να τα χαίρεστε, γιατί πολλές φόρες είναι οι πιο καλύτεροι μας φίλοι!


*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved