Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 5/12

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 5/12

Ο Αντρέας Λοβέρδος ήρθε σε ρήξη με το ΠΑΣΟΚ ιδρύοντας το ΡΙΚΣΣΥ, ένα όνομα που ανεξάρτητα με τις προθέσεις του εισηγητή του έχει πολλαπλή ανάγνωση.

Οι υποστηρικτές του βέβαια λένε ότι ο Ανδρέας είναι αποφασισμένος να πολεμήσει το σύστημα που είναι σάπιο αλλά κάποιοι άλλοι διατείνονται ότι συμμετέχοντας κι ο ίδιος σε αυτό, φαίνεται πως έχει κάνει καλή... κοπριά, τόσα χρόνια. Τον δε τελευταίο καιρό ως υπουργός Υγείας κατάφερε να ρίξει κάτω τόσους συνταξιούχους και μισθωτούς που το όνομα ΡΙΚΣΣΥ ταιριάζει στο κόμμα του μια χαρά. Κάποιοι άλλοι κακεντρεχείς -πάντα με οδηγό τη θητεία του στο υπουργείο Υγείας- επιμένουν πως ο μετανοήσας πολιτικός αναφέρεται απλά σε μια ρήξη σπλήνας, χιαστών, συνδέσμων κλπ, που κατά τη γνώμη του αντιμετωπίζεται θεραπευτικά μόνον με τα γεννόσημα από το Μπαγκλαντές, που τόσο πολύ αγαπά.

Ανοησίες, λέω εγώ! Σιγά μην τα πίνει κιόλας...

Πάντως ο Vangel δεν έχασε ευκαιρία και του έριξε... πόδι από την κοινοβουλευτική ομάδα και από το ΠΑΣΟΚ την ίδια στιγμή που προσπαθεί να σπάσει τα πόδια της Χρυσής Αυγής, βγάζοντας την παράνομο κόμμα. Ίσως να πιστεύει πως με αυτόν τον τρόπο θα συσπειρώσει το... πολύτιμο 5% που απέμεινε στο ΠΑΣΟΚ αλλά ποιός τον εμπιστεύεται πια; Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει: 5-4-3-2-1... 0!


Η εξίσωση της ημέρας

Ήλιος=Ουρανός/ΚρόνοςΥποθετικός=Άδμητος/ΜηδενικήΚριού=Μεσουράνημα/Ουρανός=Αφροδίτη/ΒόρειοςΔεσμός=Δίας/Ωροσκόπος=Ήλιος/Απόλλων=Ερμής/Ουρανός=ΒόρειοςΔεσμός/Άδης=Ουρανός/Πλούτωνας

Για να εκφραστεί σκληρά. Ημέρες όπου υπάρχει θυμός και ένταση. Εξοργισμένος από τις κυβερνητικές αποφάσεις. Αντίσταση σε κάθε τι. Ένδειξη περιορισμού της ανάπτυξης. Δεσπότες. Ο κοντός. Ο νάνος. Το άψυχο κορμί. Το πτώμα. Ένα άτομο που κάνει έκρηξη. Μια νευρική διέγερση που είναι αδύνατον να κατασταλεί. Επαφές με κλέφτες. Δεσμοί αγάπης. Ευχάριστες ενώσεις. Ευκινησία. Γρήγορο ενεργούν σώμα. Γρήγορος, προσιτός. Αγγελιοφόρος. Τιμές και Δόξα. Επιστημονικά επιτεύγματα. Η μέρα της εξασφαλισμένης επιτυχίας. Το να μην τα έχει κανείς καλά με τον εαυτό του αλλά και το σώμα του. Φυσική ανάπτυξη που αρχίζει ξαφνικά. Το άτομο που αντιμετωπίζει ξαφνικά έναν άλλο τρόπο διατροφής. Αλλάζοντας ξαφνικά τι και πόσο θα τρώει.


Σήμερα, τα συναισθήματα του θυμού και της οργής θα σας χτυπήσουν την πόρτα μεταφέροντας σας ένα σημαντικό μήνυμα «Αδικούμαι, κάνε κάτι». Αν τα αγνοήσετε θα την σπάσουν και τότε κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι τα συναισθήματα δεν είναι ούτε κακά ούτε καλά, συνήθως είναι αγγελιοφόροι. Το τι θα κάνετε με αυτά είναι δική σας επιλογή! Αυτές που μπορούν να κριθούν ως καλές και σωστές ή κακές και λανθασμένες είναι... οι πράξεις σας. Μη δαιμονοποιείτε τα συναισθήματα σας αλλά αξιοποιήστε τα προς μια δημιουργική κατεύθυνση.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Οι πράξεις μας δείχνουν τις προτεραιότητές μας» Μαχατμα Γκάντι

Το τραγούδι της ημέρας: Going Through - Η Αντίστροφη μέτρηση

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved