Γενέθλια στις 4/12: Τι λένε τα άστρα;

Οι γενικές τάσεις, τα αισθηματικά και τα οικονομικά για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Γενέθλια στις 4/12: Τι λένε τα άστρα;

Γενικές τάσεις

Όλα πάνε καλά! Αυτό είναι το μήνυμα των ουρανών κι έχετε κάθε λόγο να αισιοδοξείτε, παράλληλα όμως δεν θα πρέπει να ξεχνάτε το «συν Αθηνά και χείρα κίνει».

Αισθηματικά

Δεσμευμένοι: Ο άνεμος ελευθερίας που πνέει στη ζωή σας είναι βέβαια δίκοπο μαχαίρι. Από τη μια πλευρά οι «μετοχές» και το prestige σας παίρνουν την ανιούσα, από την άλλη όμως οι πάμπολλοι πειρασμοί ενδέχεται να σας βάλουν... ιδέες!

Αν θέλετε πραγματικά να διατηρήσετε τη συνοχή της σχέσης σας, μοιραστείτε τις χαρές μιας πλούσιας κοινωνικής ζωής μαζί με τον σύντροφο σας, διαφορετικά η απόσταση μεταξύ σας θα μεγαλώσει. Αρκετές από τις προκλήσεις θα λάβουν χώρα στο χώρο εργασίας σας.

Αδέσμευτοι: Από προτάσεις και γνωριμίες θα... χορτάσετε και το θέμα βέβαια είναι να «δέσει» κάτι από όλα αυτά και να μην μείνετε μόνο στις καλές εντυπώσεις. Δεν αποκλείεται επίσης να βιώσετε ευχάριστα διλήμματα ή για ένα διάστημα να βρεθείτε έχοντας τα πόδια σας σε δύο «βάρκες». Αρκετοί θα «δράσετε» στο χώρο εργασίας σας, ο οποίος για τους επόμενους 12 μήνες μπορεί να θυμίζει «νυφοπάζαρο»...

Οικονομικά

Με αιχμή του δόρατος τις ευκολίες και τα μπόνους στον επαγγελματικό τομέα, όπως και τις βοήθειες-υποστηρίξεις από τρίτους, μπορείτε σίγουρα να βελτιώσετε κατά πολύ τη θέση σας. Υπάρχει βέβαια και το σοβαρό ενδεχόμενο να... τεμπελιάσετε, αφημένοι σε μια ζωή με έτοιμες λύσεις, διευκολύνσεις και χωρίς πολλές σκοτούρες αλλά σε μια τέτοια περίπτωση τα πλεονεκτήματα θα χαθούν με το πέρας του έτους. Αν αντίθετα δουλέψετε περισσότερο, η πρόοδος σας θα συνεχιστεί, πάνω στις «τυχερές» βάσεις που θα έχετε θέσει.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved