Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 3 έως 5/12

Σελήνη στον Λέοντα – Χαμογελάτε, είναι μεταδοτικό

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 3 έως 5/12

«Ίσως το δεύτερο χειρότερο πράγμα στον κόσμο είναι η βαρεμάρα. Το πρώτο είναι να είσαι βαρετός». Με αυτή τη ρήση του Γάλλου διανοούμενου Baudrillard, μπορεί το πέρασμα της Σελήνης στον Λέοντα σήμερα 3/12 στις 3.58 το πρωί, να εξιτάρει το διήμερο που ακολουθεί. Σίγουρα οι καιροί που βιώνουμε γέρνουν τη ζυγαριά προς μια μίζερη και φτωχή καθημερινότητα, αλλά η Λιονταρίσια Σελήνη προσπαθεί να μας κρατήσει μακριά από την παρατεταμένη πλήξη και ανία.

Στις 13.06 το μεσημέρι η ευνοϊκή όψη με τον Ουρανό που επηρεάζει από το πρωί, ανοίγει την ημέρα παροτρύνοντάς μας να ενεργήσουμε πρωτότυπα και εντυπωσιακά. Χρειάζεται να σκαρφιστούμε νέες ιδέες που θα αλλάξουν τον τρόπο που βλέπουμε τις καταστάσεις, δοκιμάζοντας να τις χειριστούμε αλλιώς, πετώντας από πάνω μας τη σκόνη της μοιρολατρίας. Η παράλληλη επιρροή της αντίθεσης Ήλιου – Δία σε συνδυασμό με αυτή τη θέση της Σελήνης, μας τροφοδοτεί με αισιοδοξία, κουράγιο, θέληση και τόλμη.

Σε ότι και αν κάνουμε λοιπόν, πρέπει να πάρουμε το ρίσκο, που θα μας απελευθερώσει ψυχολογικά, έστω και πρόσκαιρα.

Στις 17.31 το απόγευμα η δυσαρμονική όψη με τον Κρόνο που επηρεάζει ως το βράδυ, δεν θα πρέπει να μας απογοητεύει και αντί να ζητάμε επιβεβαίωση και χάρες, καλύτερα να αναλογιστούμε αν πραγματικά τα αξίζουμε.

Στις 4/12 στις 1.51 το πρωί το εξάγωνο με τον Δία, φέρνει μεγάλη τύχη σε όσους δοκιμάζονται γύρω από τυχερά παιχνίδια, ή ξενυχτούν για ένα προσωπικό κατόρθωμα. Οι μεταμεσονύχτιες αυτές ώρες και αυτές λίγο πριν τα μεσάνυχτα, είναι πολύ ευνοϊκές για επιδιώξεις που αποζητούν κατανόηση και συγκατάβαση, αλλά και για κάθε είδους ψυχαγωγία.

Στις 4.04 το πρωί το τρίγωνο με τον Ήλιο είναι μια εξαιρετική όψη, που απολαμβάνουν μόνο όσοι δραστηριοποιούνται εκτός κρεβατιού και παπλώματος.

Στις 9.38 το πρωί η επιρροή της δυσαρμονικής όψης με την Αφροδίτη, μας κάνει να θέλουμε να υπερβούμε τον εαυτό μας, αλλά και το περιεχόμενο του πορτοφολιού μας.

Η τάση μας να ξοδέψουμε χρήματα και συναισθήματα, μας περιπλανά από εμπορικό σε εμπορικό και από διασκέδαση σε διασκέδαση, καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η ανάγκη να βρεθούμε σε έναν ξεχωριστό χώρο με ύφος και στυλ, παρέα με αγαπημένα πρόσωπα, μας ελαφρώνει εντυπωσιακά από το βάρος της μονοτονίας.

Στις 5/12 και μόλις 8' λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, η δυσαρμονική όψη με τον Ερμή που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις σε συνεννοήσεις, ραντεβού και συζητήσεις. Ο εκνευρισμός που θα αισθανθούμε θα έχει να κάνει περισσότερο με την αμφισβήτηση των δεδομένων μας, αλλά η μεγαλοψυχία της Σελήνης θα μας διαφυλάξει από περαιτέρω διαπλοκές.

Η Σελήνη στις 13.53 το μεσημέρι περνάει στην Παρθένο, συνεχίζοντας επάξια την προτροπή της προηγούμενης θέσης της.

Λέοντες, Κριοί, Ζυγοί, Τοξότες και Δίδυμοι είναι οι περιζήτητοι καβαλιέροι στο χορό του διημέρου, όλο αισθαντικότητα και χάρη. Το αισιόδοξο χαμόγελό σας δεν περνάει απαρατήρητο, αντίθετα το μεταδίδετε σαν ενδοφλέβια ένεση στο αίμα.

Υδροχόοι, Σκορπιοί και Ταύροι, δυσκολεύεστε να αφήσετε τα στεγανά σας, νιώθοντας πως ένα αόρατο μάτι παρακολουθεί τις κινήσεις σας που θα πρέπει για κάποιο δικό σας λόγο να είναι μετρημένες.

Ιχθύες, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, δέχεστε να συμμετάσχετε στον διασκεδαστικό χορό, κατόπιν δελεαστικών προτάσεων, τις οποίες ευγνωμονείτε σιωπηλά.



*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved