Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 3/12

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 3/12

Η κατάσταση είναι τρελή και συνάμα θλιβερή με τους πολιτικούς αλλά και τα προβατάκια, παπαγαλάκια και λοιπά είδη της γήινης... πανίδας που τους ακολουθούν πιστά. Οι μεν μιλάνε για επιτυχία και άλλοι για ολοκληρωτική καταστροφή αλλά είναι βέβαιο πως αν τους αλλάζαμε θέση θα υπερασπιζόντουσαν τα αντίθετα με τον ίδιο φανατισμό (θέρμη το λένε σε political correct γλώσσα). Να 'ναι καλά οι ψήφοι κι από παρά-λογική άλλο τίποτε.

Λιγότερα συνθήματα βρε παιδιά και πιο πολύ δουλειά, όπως έγραψε κι ο ποιητής πριν από τριάντα τόσα χρονάκια αλλά ποιός τον ακούει...

Η εξίσωση της ημέρας

Ερμής= Άρης/Μηδενική Κριού= Ουρανός/Πλούτωνας= Βόρειος Δεσμός/Άδης= Απόλλων:

Δημιουργική σκέψη. Ενεργό και δραστήριο άτομο. Ένα δραστήριος νους. Αποσυνδεμένες ή διαταραγμένες σκέψεις. Για να απορροφήσουν γρήγορα τα νέα πράγματα. Ξαφνική αλλαγή της άποψης και της γνώσης. Απαισιοδοξία. Λυπημένες ειδήσεις. Μυστικά σημάδια. Η επαγγελματική γλώσσα του υπόκοσμου. Για να σχεδιάσει ένα έγκλημα. Νοητική υπεροχή. Έφεση και κλίση στις ξένες γλώσσες. Σκέψεις που συγκεντρώνονται στο εμπόριο και τις αποδοχές. Επιστημονική σκέψη. Πολλές συζητήσεις. Ομιλία. Επιστήμη που σχετίζεται με τις γλώσσες γενικότερα (φιλόλογος, μεταφραστής κλπ). Επιχειρηματικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο.

Σήμερα καλείστε να συνθέσετε τα αντίθετα. Σκέψεις και αλήθειες διαφορετικές μεταξύ τους μπορεί να συγκλίνουν σε ένα «τρίτο δρόμο», μακριά από ακρότητες και φανατισμούς. Μεταξύ ακραίων προτάσεων λοιπόν, ακολουθείστε τη μέση οδό όχι με την έννοια μιας αδρανούς ισορροπίας σε ένα μέσο σημείο άλλα ως μια δυναμική δράση προς την ενότητα. Εναλλακτικές επιλογές πάντα υπάρχουν, ακόμη και στο πιο «τυφλό» αδιέξοδο!

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Καπιταλισμός είναι η εκμετάλλευση του ανθρώπου από τον άνθρωπο, ενώ σοσιαλισμός είναι ακριβώς το αντίθετο» Henri Jeanson

Το τραγούδι της ημέρας: Χάρις Αλεξίου-Σου στέλνω χαιρετίσματα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved