Γενέθλια στις 3/12: Τι λένε τα άστρα;

Οι γενικές τάσεις, τα αισθηματικά και τα οικονομικά για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Γενέθλια στις 3/12: Τι λένε τα άστρα;

Γενικές τάσεις

Με βοηθό το Δία, πολλές πόρτες είναι ανοικτές και πολύ περισσότερο εκείνες που παραμένουν ερμητικά κλειστές μπροστά στους άλλους! Κυνηγήστε το αδιανόητο και ξεχωρίστε με τις επιλογές σας, γνωρίζοντας ωστόσο πως ούτε η διάρκεια, ούτε η σταθερότητα είναι δεδομένες.

Αισθηματικά

Δεσμευμένοι:

Το πιθανότερο είναι πως η σχέση σας θα «ανοίξει» και κατά διαστήματα, είτε εσείς είτε ο/η σύντροφος σας θα ασχοληθείτε με ποικίλα θέματα, ακολουθώντας ο καθένας τη δική του διαδρομή. Έτσι δεν αποκλείεται να προκύψουν επαφές με καθ' όλα αξιόλογα πρόσωπα, που θα δημιουργήσουν πειρασμούς. Η συνέχεια εξαρτάται από το κατά πόσον έχετε στερηθεί πράγματα ή ακόμη και την ελευθερία σας στο προηγούμενο διάστημα. Αν δηλαδή είσαστε κάπως καταπιεσμένοι -οικειοθελώς ή όχι- μέσα στη σχέση σας, τότε ένα «διάλειμμα» δείχνει μάλλον αναπόφευκτο.

Αδέσμευτοι:

Για εσάς αναμένονται επίσης σημαντικές εξελίξεις αλλά προς την κατεύθυνση μιας ένωσης που θα σας αφήσει μια πολύ έντονη γεύση. Για τους πιο τυχερούς ακόμη κι ένας γάμος είναι στο πρόγραμμα, ενώ γενικότερα φαίνεται πως η προσωπική σας ζωή μπαίνει σε μια φάση ανάπτυξης. Εννοείται βέβαια πως αν αφήσετε τις ευκαιρίες να περνάνε, επαναπαυμένοι στην αίσθηση πως «οκ, με θέλουν», τότε κάποια στιγμή τα «πουλάκια» θα πετάξουν.

Οικονομικά

Η χρονιά σας μπορεί να έχει εντυπωσιακές εξελίξεις με θετική χροιά κι εσείς θα πρέπει να είστε έτοιμοι και πρόθυμοι για ένα μεγάλο άλμα που θα σας φέρει σε μια πλεονεκτική θέση. Βγάλτε από το μυαλό σας τα «δεν γίνεται» και προσπαθήστε για το καλύτερο. Αν μάλιστα χρειαστείτε βοήθεια ή υποστήριξη από κάποιον ισχυρό, θα σας προσφερθεί, χωρίς να σας ζητηθούν δύσκολα ανταλλάγματα. Κατά κάποιο τρόπο έχετε... άστρο!

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved