Lunar Dance: Ζωδιακή παρέμβαση στην εβδομαδιαία γκαρνταρόμπα!

Take a look for every day! Από 3/12- έως 7/12/2012

Lunar Dance: Ζωδιακή παρέμβαση στην εβδομαδιαία γκαρνταρόμπα!

Αυτήν την φορά δεν θα μείνουμε μόνο στο styling της σημερινής ημέρας, αλλά ολόκληρης της εβδομάδας!!!

Επειδή πρέπει να είστε ενημερωμένες, πάμε να δούμε πως μπορούν να μας δώσουν επιβοηθητικά στοιχεία, έτσι ώστε όταν ανοίξουμε την ντουλάπα μας να επιλέξουμε πιο εύκολα το ντύσιμο μας, με συν, ότι εναρμονιζόμαστε και με τις πλανητικές διαθέσεις.

ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Just a little wild freedom!

Ήλιος στον Τοξότη+ Σελήνη στον Λέοντα= Ανάλαφρη , μποέμ διάθεση με εξτρά δόση λάμψης.

leon_toxotis_deytera

Φορέστε ακόμη και τα πιο απλά ρούχα σας, με ένα φανταχτερό παντελόνι σε κοκκινοπορτοκαλί (Λέων)που σε αυτήν την περίπτωση πρέπει εκτός από λαμπερό να είναι και άνετο. Δώστε έμφαση στα αξεσουάρ που υπογραμμίζουν την πιο ροκ, ανεξάρτητη πλευρά σας.

ΤΡΙΤΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012

collage_tritis

Η Σελήνη παραμένει στον Λέοντα και η διάθεση εντυπωσιασμού σμίγει με την διάθεση για περιπέτεια του Τοξότη ....Το αποτέλεσμα? Λίγο μπλε σκούρο (Τοξότη) και εξτρά δόσεις γκλάμουρ και λάμψης δένουν και συμπληρώνουν το λουκ της ημέρας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012

Just a little perfect!

Ήλιος στον Τοξότη+ Σελήνη στην Παρθένο (στις 13:51)= Αθώα ,περιπετειώδης απλότητα.

collage_tetartis

Θέλω να σας βοηθήσω να συγκεντρωθείτε στις υφές και τα στυλ που προτιμά κάθε ζώδιο. Η απαλή ντελικάτη, μπεζ πλεχτή ζακέτα συναντά το μπλε Ντενί με το καρό πουκάμισο και δένει με τις nude ζεστές μπότες . Τόσο κοντά στην φύση, τόσο απλό, τόσο γήινο.

ΠΕΜΠΤΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012

collage_pemptis

Μια ακόμη ημέρα με Σελήνη στην Παρθένο και το μοτίβο που σας έχω προτείνει είναι σε ισχύ, αλλά αυτή την φορά για μέσα στο σπίτι. Μέρα ξεκούρασης, πριν το έντονο Παρασκευο -Σαββατοκύριακο. Απλά κρατήστε τις έννοιες όπως φρεσκάδα, απλότητα, sportive διάθεση και πάνω απ' όλα παιχνίδι .

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012

collage_PARASKEYIS

Άλλη μια μέρα με Σελήνη στην Παρθένο (μέχρι τις 20:35) και η αυστηρότητα συναντά την ελευθερία. Πρωταγωνιστεί το γκρι, απόλυτα αυστηρό χρώμα , που αυτήν την φορά σμίγει με το πράσινο στο χρώμα της ελιάς, ανάλαφρο τζάκετ. Μαύρα αξεσουάρ με μια ροκ alternative διάθεση συμπληρώνουν το στυλ μιας γυναίκας με περιπετειώδη απλότητα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved