Γενέθλια στις 1/12: Τι λένε τα άστρα;

Οι γενικές τάσεις, τα αισθηματικά και τα οικονομικά για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Γενέθλια στις 1/12: Τι λένε τα άστρα;

Γενικές τάσεις

Μέσα στη γενικότερη κρίση, έχετε τον τρόπο να τα πάτε περίφημα, κάτι που σας δίνει αυξημένο πλεονέκτημα. Αξίζει τον κόπο λοιπόν να προσπαθήσετε για το καλύτερο, γνωρίζοντας πως ο συνδυασμός τύχης και ικανότητας μπορεί να σας οδηγήσει πολύ ψηλά.

Αισθηματικά

Δεσμευμένοι:

Δεσμευμένοι: Έχοντας ελαφρύτερα βάρη στον οικονομικό και επαγγελματικό τομέα, είναι μια λαμπρή ευκαιρία να βελτιώσετε την καθημερινότητα της σχέσης σας, αναδεικνύοντας τα πιο ποιοτικά χαρακτηριστικά της. Ακόμη κι αν η σχέση σας έχει «παλιώσει», μπορείτε σίγουρα να την ανανεώσετε, «πατώντας» πάνω στην ουσία της. Το ότι δηλαδή είστε ένα ζευγάρι, που εκτός από το μοίρασμα των συναισθημάτων σας ενώνει ήδη ένα παρελθόν, μερικές δύσκολες «εξετάσεις» και συνολικά ένα «οικοδόμημα» που στεγάζει τα όνειρα σας και μπορεί να γίνει ακόμη πιο ελκυστικό. Αν παρ' ελπίδα η «έρευνα» σε πρώτη φάση δείξει ότι δεν υπάρχουν πλέον άλλα περιθώρια ανάπτυξης, τότε το... παλιό καλό «κόλπο» της ζήλειας, ενδέχεται να αποδειχθεί καταλυτικό!

Αδέσμευτοι:

Παρ' ότι η διεύρυνση του κοινωνικού κύκλου σας θα σας φέρει σε επαφή με... κάθε καρυδιάς καρύδι και πρόσωπα που υπόσχονται πολλά αλλά δεν πραγματοποιούν τίποτα, έχετε τον τρόπο να επιλέξετε μέσα από το σωρό, αυτόν ή αυτήν που ανταποκρίνεται ουσιαστικά στις προσδοκίες σας. Και βέβαια θα φθάσετε γρηγορότερα και χωρίς ταλαιπωρίες στο στόχο σας αν το κριτήριο σας δεν είναι «ότι λάμπει» αλλά ότι κρύβεται πίσω από μια φαινομενικά δύσκολη ή «απρόσιτη» περίπτωση. Όσο υψηλότερα βάλετε τον πήχη, τόσο το καλύτερο για σας και βέβαια από αυτήν την άποψη δεν αξίζει να σπαταλιέστε με άτομα που δεν έχουν κανένα βάθος.

Οικονομικά

Η τύχη είναι με το μέρος σας κι αν αποφύγετε τις αχρείαστες σπατάλες, του χρόνου τέτοια μέρα θα είστε σε πολύ καλύτερη κατάσταση. Ουσιαστικά η «μπάλα» είναι στην κατοχή σας και μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε. Ίσως η πιο ξεκούραστη επιλογή είναι το να εκμεταλλευθείτε τις έκτακτες παροχές, αναπαυμένοι στις δάφνες σας και να απολαύσετε τις χαρές ή τις ευκολίες της ζωής, χωρίς να «το κουράζετε», καταλαβαίνετε όμως κι εσείς πως με μια τέτοια πολιτική δεν κτίζετε το μέλλον σας, απλά απολαμβάνετε το παρόν. Αν αντίθετα αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες σας με πιο δημιουργικό τρόπο, θα μπορέσετε να βάλετε τις βάσεις ενός λαμπρού επαγγελματικού μέλλοντος, έχοντας παράλληλα στη διάθεση σας κι ένα ικανό αποθεματικό.


Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved