Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 1/12

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 1/12

Καλημέρα και καλό μήνα! Το... φάγαμε σχεδόν και το 2012 -μόνον η «ουρά του γαϊδάρου» απέμεινε- και είμαστε σε αναμονή για τη χρονιά σταθμό για την Ελληνική πολιτική και κοινωνία... το 2013. Από τρόικες δεν μασάμε και συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε, να χαμογελάμε και να αναζητούμε το φως στο τούνελ!

Ας πάμε όμως στο καθιερωμένο κουίζ της εβδομάδας. Ο υποθετικός Κρόνος στην Uranian σχετίζεται με την εξουσία. Ποια εξίσωση δηλώνει την κυβερνητική αποτυχία;

Α. Κρόνος Υποθετικός/Απόλλων = Ποσειδώνας

Β. Δίας/Κρόνος Υποθετικός= Άδης

Γ. Πλούτωνας/Άδης= Κρόνος Υποθετικός


Η εξίσωση της ημέρας

Αφροδίτη= Κιούπιντο/Αδης= Σελήνη/Απόλλων= Μεσουράνημα/Μηδενική Κριού= Δίας/Άδμητος= Κρόνος/Άδης= Άρης/Βουλκάνους= Βόρειος Δεσμός/Βουλκάνους:

Άθλιες ενώσεις αγάπης. Βρώμικος, ακάθαρτος. Πορνεία. Εμπαθής σεξουαλική αγάπη. Φτωχή κατοικία. Σοβαρή κοιλιακή ασθένεια. Πρόωρη γέννηση. Αποβολή. Αναγκασμένος να μην ικανοποιείται με τίποτα. Ένα άτομο που ξέρει να έλκει τους άλλους. Χαρά που προσφέρεται. Πρόθυμα ξοδεμένα χρήματα. Τα καλά νέα διαδίδονται. Στενοί δεσμοί με καλλιτέχνες. Στενή συνεργασία, αφοσίωση και αρμονία όσον αφορά τη δραστηριότητα με τους οικείους γνωστούς ή τους συγγενείς. Φιλανθρωπίες και προσφορά. Συμπάθεια παντού. Για να απολάβουν αγαθά από πολλούς φίλους. Ειρήνη των εθνών.


Σήμερα, πολλοί θα διαπιστώστε ότι ακόμη κι αν «ζείτε στο σκοτάδι», δεν περπατάτε μόνοι μέσα σε αυτό, έχετε συνοδοιπόρους. Ενώνοντας τις δυνάμεις σας μαζί τους, θα αναζητήσετε το φως και θα βγείτε από αυτό. Συγχρόνως θα μοιραστείτε με τους άλλους τόσο πόνους, ανησυχίες και καημούς όσο και χαρές, ελπίδες, επιθυμίες και προσδοκίες για ένα καλύτερο αύριο.


Το απόφθεγμα της ημέρας: «Προέρχομαι από ένα περιβάλλον όπου, όταν δεις ένα φίδι, το σκοτώνεις. Εδώ, όταν δημιουργηθεί ένα πρόβλημα, προσλαμβάνουν έναν σύμβουλο» Ross Perot

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Το τραγούδι της ημέρας: Δημήτρης Μητροπάνος – Πάντα Γελαστοί

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved