Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 30/11 έως 3/12

Σελήνη στον Καρκίνο – Ψυχολογική σταυροβελονιά σε εναλλακτικό καμβά

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 30/11 έως 3/12

Η Σεληνιακή έκλειψη στην Πανσέληνο που προηγήθηκε, άφησε μία υπενθύμιση στον καθένα μας, την οποία θα πρέπει να μην αγνοήσουμε. Η Σελήνη πράττοντας το έργο της, περνάει στο οικείο περιβάλλον του Καρκίνου, σήμερα 30/11 στις 15:55 το μεσημέρι.

Το Σαββατοκύριακο προβλέπεται πολύ ενδιαφέρον, εφόσον οι διαθέσεις θα διαδέχονται η μία την άλλη τόσο απροκάλυπτα, όσο και ένα αιφνίδιο χαστούκι από έναν περαστικό στο δρόμο μας.

Το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στις 16:50 το απόγευμα, μας συντροφεύει ως το βράδυ με διάθεση να χουχουλιάσουμε στο σπίτι, παρέα με αγαπημένα μας πρόσωπα, απολαμβάνοντας τη θαλπωρή του σπιτιού. Αν υπάρξει πρόσκληση εκτός σπιτιού, θα είμαστε μάλλον απρόθυμοι να την ακολουθήσουμε. Ότι και αν κάνουμε όμως, η διάθεσή μας θα λικνίζεται αναισθητικά.

Στις 1/12 στη 1:21 το πρωί, ο τελευταίος μήνας του χρόνου αρχίζει με το τετράγωνο με τον Ουρανό που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, κάνοντάς μας να αισθανόμαστε άβολα, ανάμεσα στα θέλω και στα πρέπει μας.

Στις 5:17 το πρωί το τρίγωνο με τον Κρόνο και λίγο αργότερα στις 8:36 η αντίθεση με τον Πλούτωνα, ανοίγουν την ημέρα με ευχές για τον Καλό μήνα, που στο βάθος της φωνής μας με ικεσίες. Επιζητάμε να κατοχυρώσουμε κάτι όποιο και αν είναι αυτό, με τη δύναμη των συναισθημάτων μας, σε συνδυασμό με μια σοβαρή αντιμετώπιση των επιθυμιών μας.

Στις 14:00 το μεσημέρι η αντίθεση με τον Άρη και λίγο αργότερα το τρίγωνο με την Αφροδίτη που επηρεάζουν από το πρωί, μας κάνουν ανυπόμονους, βιαστικούς, επίμονους και ανικανοποίητους. Θέλουμε κάτι και το θέλουμε πάση θυσία, με απώτερο σκοπό τη διασκέδαση και την απόλαυση μέσα από αυτό. Η ημέρα ως το απόγευμα, προσφέρεται για βόλτες στα μαγαζιά και μεσημεριανό φαγητό με παρείστικη ατμόσφαιρα. Ο εκνευρισμός διαδέχεται τη χαλάρωση και η ένταση την ηρεμία, σαν να τρώμε ένα πολύ καυτερό φαγητό και έπειτα κατευνάζουμε τη γεύση μας, με κάτι δροσιστικό.

Το βράδυ θα μας βρει είτε εξουθενωμένους από σπατάλη ενέργειας, είτε γεμάτους από εκπλήρωση των επιθυμιών μας. Σε όλο αυτό συμβάλει και η παράλληλη αντίθεση Ήλιου – Δία, που καθορίζει κάθε είδους υπερβολή και διογκώνει καλές και κακές στιγμές.

Στις 2/12 στις 8:55 το πρωί το τρίγωνο με τον Ερμή ανοίγει την ημέρα με καλή διάθεση, ανεπτυγμένη διαίσθηση και τρυφερή επικοινωνία.

Ευνοούνται ο προφορικός και γραπτός λόγος, ενώ η έκφρασή μας αποτυπώνει επακριβώς τις προθέσεις μας.

Όλη η υπόλοιπη ημέρα θα κυλήσει ευχάριστα, με συζητήσεις και ανταλλαγές ιδεών και σκέψεων σε φιλικά περιβάλλοντα, λαμβάνοντας και αρκετές αποκαλυπτικές πληροφορίες, ειδήσεις και νέα.

Στις 3/12 στις 3:58 το πρωί η Σελήνη περνάει στον Λέοντα, φέρνοντας αρκετές εκπλήξεις και αναταραχές.

Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί θα αισθάνονται συνεχώς πως ότι και να έχουν κάτι τους λείπει, παραπονούμενοι προς τους άλλους, που σφραγίζουν τα αυτιά τους.

Ιχθύες, Σκορπιοί, Παρθένοι και Ταύροι κουρνιάζουν και ηρεμούν στις ήσυχες και χαλαρωτικές δραστηριότητές τους, ενώ Υδροχόοι, Λέοντες, Δίδυμοι και Τοξότες, απολαμβάνουν το διήμερο σε ανάκλιντρα ρωμαϊκών συμποσίων.



*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved