Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 30/11

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 30/11

Η κυρία Φρόσω κατεβαίνει στην αγορά με τα ολίγα ευρώ της να αγοράσει λίγο «τσι – τσι» πριν την περίοδο των γιορτών, αφού ξέρει ότι ανεβαίνοντας η ζήτηση ανεβαίνουν και οι τιμές. Όμως φαίνεται πως κοτζάμ υπουργοί, ΔΝΤ, ΕΚΤ και Κομισιόν δεν γνωρίζουν ότι αν ενημερώσουν τους «μαγαζάτορες» πως «κατεβαίνουμε αγορά, ερχόμαστε να ψωνίσουμε όσο-όσο» οι τιμές θα ανέβουν. Ο λόγος για τα Ελληνικά ομόλογα που πήραν την ανιούσα αφού κάποιοι που γνωρίζουν καλά πώς να αποθησαυρίζουν δις τα αγόρασαν με δέκα και θα τα πουλήσουν με 30 στο ελληνικό κράτος που θα δανειστεί για να βγάλουν, έτσι για αρχή, 5 δις ποιοί; Μα φυσικά οι γνωστοί – άγνωστοι και οι συνεργοί τους που θέλουν να τους χειροκροτούμε γιατί ισχυρίζονται ότι δεν είναι «πουληματίες» αλλά κάνουν το καθήκον τους. Σίγουρα το κάνουν, όχι όμως απέναντι στους Έλληνες που τους ψήφισαν για να προασπίζουν τα δικαιώματα τους και να προάγουν την ανάπτυξη της Ελλάδας αλλά στα ξένα αφεντικά και τα συμφέροντα τους. Κοίτα όμως που θα το βρουν από εκεί που δεν το περιμένουν...


Η εξίσωση της ημέρας

Άρης= Σελήνη/Ήλιος= Ουρανός/Ποσειδώνας= Ουρανός/Ζευς= Πλούτωνας/Άδμητος= Κρόνος/Απόλλων:

Ένωση, συνεργασία, συμμαχία. Η πράξη του γάμου. Μια σεξουαλική φιλία. Σεξουαλική σχέση και δραστηριότητα. Γέννηση ενός αγοριού. Αντίσταση. Για να γίνει ξαφνικά επαναστατικός. Χειροβομβίδες. Η καθημερινή εργασία κάποιου. Θεμελιώδης αλλαγή των συνθηκών εργασίας. Συστηματικά και πρακτικά. Δραστηριότητες που πραγματοποιούνται με συγκεκριμένη μέθοδο.


Ό, τι δεν μπορείτε να κάνετε μόνοι σας θα το κάνετε σήμερα μαζί με άτομα που κινούνται προς την ίδια την κατεύθυνση. Αυτή οφείλει να είναι η στρατηγική σας, αν επιθυμείτε να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα. Πολύ πιθανόν μάλιστα, με όπλο τον αιφνιδιασμό να ταρακουνήσετε συθέμελα πρόσωπα ή καταστάσεις.


Το απόφθεγμα της ημέρας: Ερωτηθείς πώς θα επιτεθεί στους εχθρούς, ο Αντίγονος Β΄ Γονατάς απάντησε «ή δόλω ή βίη ή ομφαδόν ή κρυφηδόν»

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Το τραγούδι της ημέρας: Λουκιανός Κηλαηδόνης - Οικονομία κάνε

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved