Γενέθλια στις 30/11: Τι λένε τα άστρα;

Οι γενικές τάσεις, τα αισθηματικά και τα οικονομικά για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Γενέθλια στις 30/11: Τι λένε τα άστρα;

Γενικές τάσεις

Η χρονιά σας χαρακτηρίζεται από επαφές «υψηλού» επιπέδου και γενικά αναμένεται να βρείτε πολλές «πόρτες» ανοικτές. Το μόνο που σας μένει λοιπόν είναι να αξιοποιήσετε τα πλεονεκτήματα σας επιδεικνύοντας σύνεση και ωριμότητα.

Αισθηματικά

Δεσμευμένοι:

Το «στοίχημα» σας είναι διπλό. Από τη μια πλευρά καλείστε να επικεντρωθείτε στο βαθύτερο περιεχόμενο της σχέσης σας, περνώντας με επιτυχία κάθε δύσκολη «εξέταση» και προχωρώντας στην σταθεροποίηση της με ορίζοντα την... αιωνιότητα! Από την άλλη, για να συμβεί αυτό θα πρέπει κι εσείς να υπερβείτε πεποιθήσεις και στεγανά, που τοποθετούν την προσωπική σας ζωή στα όρια μιας αδιέξοδης ρουτίνας. Με δύο λόγια, είτε «δένετε» τη σχέση σας, είτε χωρίζετε και προχωράτε παρακάτω, όσο κι αν παλινδρομείτε ανάμεσα στο χθες, το σήμερα και το αύριο.

Αδέσμευτοι:

Πολλά θα είναι τα διλήμματα και οι καταστάσεις στις οποίες θα κληθείτε να πάρετε θέση, θυσιάζοντας συχνά τη «βολή» σας. Το πιθανότερο είναι να βιώσετε διαδοχικά ποικίλα είδη σχέσεων, είτε με ένα πρόσωπο, είτε με περισσότερα, όπου το πάθος και ο ρομαντισμός θα διαδέχονται την αγωνία ή την απογοήτευση και το αντίστροφο. Και βέβαια για τους πιο ώριμους χαρακτήρες, όλη αυτή η κατάσταση δεν θα είναι παρά μια πιστοποίηση της ικανότητας τους να συνθέτουν αντιθέσεις μέσα στην ίδια σχέση. Όσο για τους υπόλοιπους, ακόμη κι αν κάποια στιγμή «στριμωχτούν» άγρια, ε όλο και κάτι παραπάνω θα μάθουν!

Οικονομικά

Οι δυσκολίες δεν θα λείψουν, ωστόσο φαίνεται πως ο «μπάρμπας στην Κορώνη» δεν θα σας αφήσει... παραπονεμένους! Τόσο οικονομικά, όσο και επαγγελματικά φαίνεται πως έχετε πρόσβαση σε εύκολες ή «τυχερές» λύσεις και αξίζει τον κόπο να προσπαθήσετε για το κάτι παραπάνω. Από την άλλη πλευρά, αν απλά «καθίσετε» πάνω στις δάφνες σας ή αν ξανοιχτείτε πέρα από τα όρια σας, θα έχετε μεν οφέλη αλλά αυτά θα εξαφανιστούν εν μια νυκτί, αφήνοντας σας αμανάτι τις θετικές προοπτικές και τις υποσχέσεις.


Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved