Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 25° 15' 05" ΛΕΩΝ
ΣΕΛΗΝΗ - 14° 01' 05" ΤΑΥΡΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 20° 49' 48" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 07° 52' 25" ΛΕΩΝ
ΑΡΗΣ - 28° 44' 45" ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΑΣ - 08° 02' 38" ΚΡΙΟΣ R
ΚΡΟΝΟΣ - 21° 38' 20" ΥΔΡΟΧΟΟΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 18° 54' 14" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 24° 48' 09" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 26° 41' 41" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 17° 10' 09" ΤΑΥΡΟΣ R

Lunar Dance: Xειρομαντεία, μια αρχαία τέχνη

 

Ο κυβερνήτης των Διδύμων, ο Ερμής, μας υποδεικνύει τα χέρια και αυτήν την φορά θα εξετάσουμε την Χειρομαντεία.

Lunar Dance: Xειρομαντεία, μια αρχαία τέχνη

 

 

 

 

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Ήλιος στον Τοξότη - Σελήνη στους Διδύμους μέχρι τις 15:55


Ο Ήλιος στον Τοξότη φωτίζει τις ημέρες με την περιέργεια για δραστηριότητες υψηλού πνεύματος και παίζει σημαντικό ρόλο στο να καταλάβουμε τι πιστεύουμε ότι είναι αληθινό και πραγματικό. Το πώς θα ανταποκριθούμε και θα δημιουργήσουμε τις εμπειρίες μας, βασίζεται σε αυτό που αναγνωρίζουμε και αντιλαμβανόμαστε από όλες τις δυνατότητες που έχουμε στη διάθεση μας. Θα μας ευθυγραμμίσει με την πνευματική έννοια για την ύπαρξή μας και θα ψάξουμε να δούμε διαφορές φιλοσοφίες, συστήματα, τεχνικές για να ανακαλύψουμε την αληθινή γνώση.

Η Σελήνη στους Διδύμους ενισχύει την δυνατότητα μάθησης διαφορετικών και εναλλακτικών μεθόδων και ο κυβερνήτης τους, ο Ερμής, μας υποδεικνύει τα χέρια και αυτήν την φορά θα εξετάσουμε την Χειρομαντεία.

 

xeiromanteia

 

Όσοι βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα και να την προσπεράσετε αδιάφορα, να σας επισημάνω, ότι είναι μια τεχνική που έχει βαθιές ρίζες και στους Έλληνες και η ιστορία της χάνεται στα βάθη των αιώνων. Οι Έλληνες την δανειστήκαν από τους Αιγύπτιους και της έδωσαν μια νέα λάμψη, ενώ ο Όμηρος είχε γράψει ένα εγχειρίδιο, ειδικά για τις γραμμές του χεριού. Όσοι δεν γνωρίζουν, να αναφέρω ότι ο Πλάτωνας, ο Αριστοτέλης και ο Σωκράτης ήταν γνώστες της τεχνικής.

 

 

Όσοι ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα για την Ιστορία και να μελετήσουν εκ βαθέων την Χειρομαντεία υπάρχει ένα δωρεάν e-book εδώ.

 

 

 

Ο Αναξαγόρας μαζί με τους Χειρομάντες, υποστηρίζουν ότι ο άνθρωπος είναι ανώτερος από το βασίλειο των ζώων, λόγω ότι έχει τα χέρια του, από την άποψη ότι η ιδιαίτερη σοφία του κάθε ανθρώπου και η τύχη του εξαρτάται από τον ιδιόμορφο χαρακτήρα του, που είναι καταγεγραμμένος στις γραμμές και στα όρη των χεριών του.

 

old

 

Έχουν λοιπόν ανακαλύψει και καταγράψει ένα μεγάλο αριθμό ποικίλων γεγονότων που συνδέονται με το ανθρώπινο χέρι. Αυτά τα γεγονότα μπορούμε και εμείς οι ίδιοι, μετά από προσεκτική εξερεύνηση και εφαρμογή της μεθόδου, να αποφασίσουμε αν θα δεχθούμε την εξήγηση της θεωρίας τους ή όχι.

Εδώ λοιπόν, θα σας παραπέμψω σε μια σειρά από παλιότερα μου άρθρα σε σχέση με την Χειρομαντεία.

-Χειρομαντεία και Αστρολογία - Οι τύποι των χεριών

-Αστρολογία και Χειρομαντεία-Οι γραμμές των χεριών

-Αστρολογία και Χειρομαντεία-Τα Όρη

-Χειρομαντεία-Οι Φάλαγγες και τα Σημάδια της Τύχης

 

 

 

Ο Χαρακτήρας καθορίζει το χέρι.

Ο άνθρωπος δεν είναι σοφός γιατί έχει τα χέρια, προς Θεού, αλλά είναι σοφός γιατί έχει τα χέρια με τα οποία μπορεί να χρησιμοποιήσετε την σοφία. Ένας άνθρωπος δεν είναι ποιητής, μουσικός, ρήτορας ή μηχανικός ως αποτέλεσμα από τα ειδικά χαρακτηριστικά ή τους συνδυασμούς των γραμμών στα χέρια του. Ένας άνθρωπος, όμως, όντας ένας ξεχωριστός χαρακτήρας που κατέχει ορισμένες ιδιότητες, έχει χέρια που αποκαλύπτουν αυτόν το χαρακτήρα και είναι προσαρμοσμένα στο να κάνουν χρήση αυτό των ιδιοτήτων.

 

xaraktiras-zoi

 

Η ψυχή είναι ο πραγματικός άνθρωπος και το σώμα είναι η εκδήλωση του υλικού του ανθρώπου. Το σώμα μας, είναι όπως τα ρούχα μας για το πνεύμα μας και έχει αναπτυχθεί, έτσι ώστε μέσα σε αυτό να προστατεύεται και να κατοικεί.

Είναι αλήθεια ότι το σώμα μπορεί να αλλάξει από εξωτερικές δυνάμεις. Μπορεί να τραυματιστεί, να φθαρεί, να παραμορφωθεί ή να περιοριστεί. Και τότε, πέρα από την ιατρική παρέμβαση, μπορεί να επιδιορθωθεί ή να θεραπευθεί, μέσα από τις πνευματικές και ζωτικές δυνάμεις που υπάρχουν σε αυτό και να καθορίσουν το σχήμα της κατοίκησης που θα το συντηρεί.

 

 

 

Η ψυχή λοιπόν, βρίσκεται σε συνεχή ανάπτυξη της σάρκας του σώματος. Κάθε περίγραμμα και σχήμα- όχι το αποτέλεσμα κάποιου τραυματισμού ή ατυχήματος- είναι το αποτέλεσμα του χαρακτήρα και της ανάπτυξης του εσωτερικού μας εαυτού. Το χρώμα και το περίγραμμα του μάγουλου, η υφή και η λάμψη των μαλλιών, το βάθος και το φως του ματιού, κάθε έκφραση του προσώπου αντιστοιχεί στα χαρακτηριστικά της ψυχής μας.

vivlio_zois_copy

 

Το σώμα είναι μια αποκάλυψη, αν θέλετε, του ανθρώπου και του αρχείου της ζωής του. Όλη η ζωή του καθενός, είναι ενσαρκωμένες επιθυμίες, σκέψεις και πράξεις σε σαρκικές γραμμώσεις με ποιότητα και μορφή, με χρώμα και έκφραση. Όλα, ακόμη και οι παθήσεις είναι γραμμένα στο σώμα σαν ένα βιβλίο ζωής. Το βιβλίο είναι σαφές, ακριβέστατο και στην ώρα του. Οι σελίδες είναι ανοιχτές. Ο γραφικός χαρακτήρας ευδιάκριτος. Το μελάνι ανεξίτηλο. Μένει μόνο, ο αναγνώστης να θέλει να το διαβάσει ...


 


 

 

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

 

 

 

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ. Read more: https://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/KOSMIKOI-RYTHMOI/item/36781-astrologiko-deltio-gia-ola-ta-zodia-apo-19-eos-22-noemvrioy#ixzz2Ckmm5J9e
*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ. Read more: https://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/KOSMIKOI-RYTHMOI/item/36781-astrologiko-deltio-gia-ola-ta-zodia-apo-19-eos-22-noemvrioy#ixzz2Ckmm5J9e


ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2022 Astrology.gr - All rights reserved