Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 29/11

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 29/11

Μετά τον πολιτικό κατήφορο και τον οικονομικό ακρωτηριασμό που έχει υποστεί η υπό επιτροπεία και εκ προθέσεως φαλιρισμένη αποικία της Ευρώπης, ονόματι Ελλάδα, ο αρχηγός του ΓΕΝ, ναύαρχος Χρηστίδης έκανε δημόσια έκκληση για να εξασφαλιστούν οι οικονομικοί πόροι που χρειάζονται «τουλάχιστον στους τομείς της προμήθειας καυσίμων και ανταλλακτικών» κρούοντας τον κώδωνα για έναν ακόμα κίνδυνο με τον οποίο έρχεται αντιμέτωπη η χώρα μας. Χωρίς αξιόπιστη εθνική άμυνα φαίνεται πως μένει η χώρα μας, με τους απανταχού «μνηστήρες» να μπορούν να παίξουν αμέριμνα το παιχνίδι τους για την ανακατανομή της πίτας στο Αιγαίο, που ως γνωστόν «μυρίζει» εδώ και χρόνια πέρα από μπαρούτι... πετρέλαιο και αέριο.

Και βέβαια αν μας προκύψει κάποιο θερμό επεισόδιο, με την στρατιωτική μηχανή σε αναγκαστική αδράνεια, το πιθανότερο είναι να σπεύσουν προς «βοήθεια» για την ειρήνευση της περιοχής οι γνωστοί μας σύμμαχοι. Εξ άλλου, καιρό έχουμε να ακούσουμε στη Βουλή κάποιο «ευχαριστώ» προς τους έξωθεν πάτρωνες μας.


Η εξίσωση της ημέρας

Άρης= Δίας/Κρόνος= Βόρειος Δεσμός/Κρόνος Υποθετικός= Κιούπιντο/Βουλκάνους= Ερμής/Ποσειδώνας= Ερμής/Ζευς= Πλούτωνας/Βόρειος Δεσμός:

Ευτυχής δραστηριότητα σύντομης διάρκειας. Αρραβώνας που τον ακολουθεί ένας χωρισμός. Διπλοί οικογενειακοί εορτασμοί, μαζικοί (πολυάριθμοι) γάμοι. Για να αποδείξουν τη μεγάλη καλλιτεχνική δυνατότητά κάποιου από τα γεγονότα. Εργασία σε κάποια μεγάλη καλλιτεχνική δημιουργία. Επίδειξη δύναμης μιας κοινότητας. Για να υλοποιήσουν πρωτοποριακές ιδέες. Μεγαλοφυΐα. Πατέντα. Οι δημιουργικές σκέψεις πραγματοποιούνται. Μηχανικός εξοπλισμός. Για να έρθουν σε επαφή με τις αστυνομικές αρχές μέσω των δραστηριοτήτων κάποιου. Για να τεθεί υπό επιτήρηση. Για να συλληφθεί. Ποινικοί νόμοι ή δίκες. Νέες συνδέσεις σχετικές με τον προγραμματισμό μιας νέας συμφωνίας εργασίας.


Η σημερινή μέρα δεν θα κριθεί από τους καρπούς που θα θερίσετε αλλά από τους σπόρους που θα σπείρετε. Μαζεύετε λοιπόν τους πιο καλούς, τους πιο διαλεκτούς και πιθανόν μέσα σε αυτούς να συμπεριλάβετε και αυτούς που έμοιαζαν αλλόκοτοι στο χθες αλλά είναι οι πιο δημιουργικοί στο σήμερα. Κάνετε αυτό που ξέρετε ότι μπορεί να γίνει και πιστέψτε σε αυτό που ακόμα δεν μπορείτε να δείτε.


Το απόφθεγμα της ημέρας: «Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας» Λαοκόων, από την «Αινειάδα» του Βιργίλιου.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Το τραγούδι της ημέρας: Celine Dion – My heart will go on

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved