Γενέθλια στις 29/11: Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Γενέθλια στις 29/11: Τι λένε τα άστρα;

Γενικές τάσεις

Η χρονιά είναι κατάλληλη για την ανάπτυξη των δημοσίων σχέσεων σας και την προώθηση σας με τη συνδρομή ατόμων που κατέχουν θέσεις-κλειδιά.

Αισθηματικά

Δεσμευμένοι: Έφτασε η ώρα για «να βάλετε τον δάκτυλον επί τον τύπον των ήλων». Κι αυτό γιατί αν δεν αντιμετωπιστούν έγκαιρα τα προβλήματα της σχέσης σας, ενδέχεται να βιώσετε την σταδιακή αποδόμηση της. Το σενάριο περιλαμβάνει και μια παράλληλη σχέση, δική σας ή του συντρόφου σας. Αντίθετα, αν τακτοποιήσετε τα κακώς κείμενα, η ανταμοιβή σας θα είναι μια δοκιμασμένη πλέον και αναβαθμισμένη ποιοτικά σχέση, ικανή να αντέξει στο χρόνο. Σε μια πιο ήπια εκδοχή πάντως θα χρειαστεί απλά να συμπαρασταθείτε στον άνθρωπο σας, που δείχνει να έχει προβλήματα.

Αδέσμευτοι: Από τη μια πλευρά, θα νιώσετε την ανάγκη να μπείτε σε μια σχέση, θυσιάζοντας πολλές από τις ελευθερίες σας, από την άλλη, ωστόσο, η πορεία σας δεν θα είναι ούτε εύκολη, ούτε απαλλαγμένη προβλημάτων. Δεσμεύσεις του παρόντος ή του παρελθόντος μπορεί να εμποδίσουν την ομαλή εξέλιξη της σχέσης κι εσείς να δώσετε πολλά χωρίς τελικά να πάρετε κάτι σημαντικό, πέραν των εμπειριών. Έτσι, ενδέχεται να καταλήξετε πικραμένοι, απογοητευμένοι και χωρίς όρεξη για ζωή, πόσο μάλλον για μια σχέση. Μια εναλλακτική πάντως που μπορεί να συγκεντρώνει περισσότερα πλεονεκτήματα, παρά μειονεκτήματα, είναι η δημιουργία μιας σχέσης με διαφορά ηλικίας.

Οικονομικά

Το πρώτο σας μέλημα θα πρέπει να είναι το «συμμάζεμα» των οικονομικών σας και από αυτήν την άποψη δεν είναι σκόπιμο να κάνετε ανοίγματα. Εξ άλλου δεν ευνοούνται ούτε οι επενδύσεις, ούτε οι σημαντικές αγορές, οι οποίες θα δημιουργήσουν περισσότερα προβλήματα από αυτά που υποτίθεται πως θα έλυναν. Ακόμη αποφύγετε να εγγυηθείτε για τρίτους, ακόμη κι αν είναι πρόσωπα του στενού σας περιβάλλοντος. Σίγουρα θα κληθείτε να παράσχετε βοήθεια, αυτό όμως μπορεί να γίνει και με άλλους τρόπους πλην της οικονομικής συνδρομής.


Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved