Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 28 έως 30/11

Σελήνη στους Διδύμους – Πανσέληνος και Σεληνιακή έκλειψη

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 28 έως 30/11

Κάτω από την ασφυκτική επιρροή της συνόδου Άρη – Πλούτωνα στον Αιγόκερω, που μας έχει επηρεάσει αναμφίβολα, άλλους περισσότερο και άλλους λιγότερο, η Σελήνη περνάει στους Διδύμους σήμερα 28/11 στις 2:59 το πρωί, για να υπενθυμίσει την Πανσεληνιακή της έκλειψη. Αυτό σημαίνει πως η ήδη αναστατωμένη ψυχολογία μας, δέχεται άλλο ένα χτύπημα που είναι η έντονη συναισθηματική φόρτιση, που ο καθένας εκφράζει ανάλογα με την ιδιοσυγκρασία του. Ωστόσο αυτή η έκφραση φλερτάρει περισσότερο την υστερία, παρά τη μελαγχολία.

Στις 3:52 το πρωί το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, προκαλεί υπερένταση και αϋπνία, φέρνοντας στο κρεβάτι μας, όλες τις φαντασιώσεις, τα όνειρα και τις προσδοκίες που θέλουμε να επικοινωνήσουμε νοητά.

Στις 12:.32 το μεσημέρι το εξάγωνο με τον Ουρανό αποτελεί την πλανητική όαση της ημέρας που επηρεάζει από το πρωί.

Εξωστρέφεια, άφθονη δραστηριότητα, επικοινωνιακή διαρροή, είναι τα πιο ενδεικτικά γεγονότα που θα κοσμήσουν την ημέρα μας ως το μεσημέρι. Αν κάτι είναι σημαντικό για εμάς οποιονδήποτε τομέα και αν αφορά, θα ήταν καλό να ανιχνεύαμε την εξέλιξή του.

Στις 16:.45 το μεσημέρι η αντίθεση με τον Ήλιο σηματοδοτεί την Πανσέληνο του μήνα και τη Σεληνιακή έκλειψη που τη συνοδεύει.

Η επιρροή της μπορεί να κορυφώνεται τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, αλλά έχει γίνει αισθητή τουλάχιστον 2 ημέρες πριν και θα εξακολουθήσει για 2 ημέρες μετά.

Η συνειδητοποίηση πως ένας κύκλος πραγμάτων ολοκληρώνεται και ανοίγει ένας άλλος, αποτελεί ανακούφιση, ακόμα και αν καλύπτεται από εσωτερικό πλάκωμα. Η συναισθηματική φόρτιση θα είναι έντονη όλη τη διάρκεια της ημέρας και οι διαθέσεις θα διαδέχονται η μία την άλλη.

Στις 29/11 στις 3:03 το πρωί η σύνοδος με τον Δία που επηρεάζει από αργά το προηγούμενο βράδυ, αφήνει την υπέροχη σιωπηλή υπόσχεση, πως πραγματικά θέλουμε το καλύτερο για τη ζωή μας, εκείνο θα έρθει προς αυτήν.

Η Σελήνη δεν συναντά κανέναν άλλο πλανήτη στο διάβα της ως τις 30/11 στις 15:55 το μεσημέρι που περνάει στον Καρκίνο. Το διάστημα αυτό είναι ευεργετικό για να σκεφτούμε και να επικοινωνήσουμε όλα όσα επιθυμούμε να δρομολογήσουμε.

Δίδυμοι, Τοξότες, Ιχθύες και Παρθένοι, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, είναι αυτοί που επηρεάζονται άμεσα από την Σεληνιακή έκλειψη, αισθανόμενοι περισσότερο από τους άλλους την ευθύνη και την υποχρέωση του ξεκαθαρίσματος.

Σκορπιοί και Ταύροι δείχνουν πιο χαλαροί, ακολουθώντας τις υποδείξεις που λαμβάνουν από άλλους πλανήτες στον άξονά τους, ενώ Λέοντες, Υδροχόοι, Ζυγοί και Κριοί, βλέπουν σαν δώρο αυτή την Πανσέληνο – έκλειψη, που ακόμα και αν τους παιδεύει ο γρίφος του περιτυλίγματος, το περιεχόμενο είναι συναρπαστικό.


*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved