Lunar Dance: Έκλειψη Σελήνης & Πανσέληνος - Πώς επηρεάζει την ζωή μας;

Μπορούμε να κάνουμε αρκετά πράγματα για να επωφεληθούμε από την Σεληνιακή έκλειψη-Πανσέληνο στους Διδύμους

Lunar Dance: Έκλειψη Σελήνης & Πανσέληνος - Πώς επηρεάζει την ζωή μας;

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Ήλιος στον Τοξότη - Σελήνη στους Διδύμους

Αυτή η Διδυμίσια Πανσέληνος είναι μια από τις σημαντικότερες στιγμές του έτους για την έκφραση του εαυτού μας. Οι Δίδυμοι είναι το ζώδιο της επικοινωνίας και η Πανσέληνος θα φέρει στο προσκήνιο όλα τα θέματα γύρω από αυτό. Ίσως να είμαστε αποδέκτες πολύ ενδιαφερουσών δηλώσεων και ομολογιών. Αναμείνετε πάντως να λάβετε σημαντικά νέα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλεφώνου ή ταχυδρομείου.

Τι θα ακούσετε; Μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε, γιατί παράλληλα η Σεληνιακή έκλειψη μας φέρνει γεγονότα εντελώς έξω από τα συνηθισμένα. Οι εκλείψεις είναι τόσο ενεργειακά φορτισμένες και έχουν τόσο πολύ μεγάλη επίδραση στις ζωές μας που, από την μια στιγμή στην άλλη, μπορούν να μας βοηθήσουν να κλείσουμε ξαφνικά μια πόρτα και να μας ωθήσουν σε κάτι εντελώς καινούργιο. Για μερικούς ανθρώπους αυτή η έκλειψη θα μπορούσε να σηματοδοτήσει ένα οριστικό τέλος μιας σχέσης ή την επίσημη έναρξη μιας νέας. Οτιδήποτε ή οποιοσδήποτε επισκιάζει την ζωή σας, θα πρέπει είτε να αντικατασταθεί από ένα καλύτερο ή να επιστρέψει με μια μετασχηματισμένη μορφή.

Θυμηθείτε: Η αλλαγή είναι καλή, ακόμα κι αν δεν είναι πάντα ευπρόσδεκτη.

Όπως πάντα έχω να σας προτείνω μερικά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε για να επωφεληθούμε από την Σεληνιακή έκλειψη-Πανσέληνο στους Διδύμους:

tango

It takes two to tango

Δύο είναι o μαγικός αριθμό μας σε αυτό το ολόγιομο φεγγάρι, έτσι συνεργαζόμαστε με κάποιον ο οποίος συμπληρώνει αρμονικά τις δεξιότητές μας. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο, αν ήδη αγωνιζόμαστε για να επιτύχουμε κάτι. Ίσως ο χαμένος κρίκος στην αλυσίδα είναι τελικά ένα άλλο πρόσωπο. Να είστε ανοιχτοί στους ανθρώπους!

talking

Καθρέφτη της ψυχής μου

Το να ακούμε είναι επίσης μια μορφή επικοινωνίας, όπως ακριβώς κι όταν μιλάμε. Όταν ακούτε ένα άλλο πρόσωπο, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα κανάλι κατανόησης, συμπάθειας και επικοινωνίας. Αυτό μπορεί να είναι, είτε ένα καθαρό κανάλι όπου αφήνετε τον άλλο να εκφραστεί ελεύθερα, είτε ένα κανάλι που ήδη γνωρίζετε τι θα πει και διακόπτετε τον άλλον για να συμπληρώσετε το νόημα. Σήμερα λοιπόν, βάζουμε ως στόχο να γίνουμε καλύτεροι και προσεκτικότεροι ακροατές των άλλων.

Αντί να διακόπτουμε για μια απάντηση ή να ολοκληρώνουμε τους άλλους χωρίς ουσιαστικά να μας έχουν πει αυτά που θέλουν, ακούμε περισσότερο. Αφήνουμε τις σκέψεις μας να εκφραστούν αργότερα. Δίνουμε χώρο σε κάποιον να εκφράσει τον εαυτό του με ασφάλεια.

Παρέχουμε τη δυνατότητα να αντανακλαστεί πίσω αυτό που κάποιος προσπαθεί να μας πει. Έτσι, από τη στιγμή που τον ακούσουμε, δοκιμάζουμε να επαναλαμβάνουμε ό, τι το πρόσωπο, μας είπε μόλις. Όχι με την έννοια του παπαγαλισμού, αλλά με την έννοια «Νομίζω ότι αυτό που μου είπες είναι [εισάγουμε την περίληψη του τι είπαν εδώ]. Είναι σωστό αυτό;» Ίσως να μπορούμε να τους διορθώσουμε λίγο, ίσως απλά να τους ευχαριστήσουμε. Πάντως, είναι απίστευτη η επικύρωση που κάποιος παίρνει από αυτό.

HMEROMHNIA

Τέλος σε μια συζήτηση, σχέδιο, σκέψη ή ιδέα

Κάνουμε ένα πισωγύρισμα στην Ηλιακή έκλειψη-Νέα Σελήνη στις 21 Μάιου 2012 ,όπου οι σπόροι φυτεύτηκαν. Μπορεί τότε να γνωρίσαμε κάποιον, να είχαμε μια αποκάλυψη ή να μας ήρθε μια ιδέα. Ελέγχουμε το ημερολόγιό μας και βλέπουμε τι ακριβώς συνέβαινε κοντά σε αυτή την ημερομηνία. Οι πιθανότητες είναι ότι έρχεται πάλι πίσω για να ολοκληρώσει τον κύκλο του.

podhlato

Μες τους δρόμους που γυρνάς...

Ο Δίδυμος κυβερνάται από τον Ερμή, τον πλανήτη της μεταφοράς και της μετακίνησης. Οι εκλείψεις συνδέονται με ταχύτατες αλλαγές και μπορούν να φέρουν επανάσταση στον τρόπο που κάνουμε τα πράγματα και οι εκλείψεις στον άξονα Δίδυμοι - Τοξότης (από το 2010-2014) επηρεάζουν το πώς ο κόσμος πηγαίνει από το σημείο Α στο σημείο Β.

Είναι καλή στιγμή λοιπόν για να εξετάσουμε τις διαδρομές μας, αν θα επενδύσουμε σε ένα αμάξι με φυσικό αέριο, αν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για τις μετακινήσεις μας το ποδήλατο μας πια ή αν θα πάρουμε τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Μια εξίσου πάντως ενδιαφέρουσα ιδέα είναι το carpooling, όπου μπορούμε να μοιραζόμαστε την βόλτα ή την διαδρομή για τη δουλειά στο αυτοκίνητο, με ένα φίλο ή συνάδελφο. Αν μη τι άλλο, έτσι μπορούμε να ξεκινήσουμε και τη μέρα μας με μια χαρούμενη κουβέντα ή γέλια.

Ό, τι και να συμβεί, σας θέλω ακμαιότατους. Οι εκλείψεις είναι γρήγορες πόρτες για το μέλλον και κάθε φορά δεν πρέπει να φοβόμαστε τίποτα! Keep positive!


Διαβάστε επίσης:

Χορεύοντας στην σιωπή της έκλειψης


*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.


*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ. Read more: https://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/KOSMIKOI-RYTHMOI/item/36781-astrologiko-deltio-gia-ola-ta-zodia-apo-19-eos-22-noemvrioy#ixzz2ckmm5j9e

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ. Read more: https://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/KOSMIKOI-RYTHMOI/item/36781-astrologiko-deltio-gia-ola-ta-zodia-apo-19-eos-22-noemvrioy#ixzz2ckmm5j9e
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved