28 Νοεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

28 Νοεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

6 έως 7 Τοξότη


Σύμβολο: «Μια οκνηρή γυναίκα»


Ερμηνεία: Η μοίρα προδιαθέτει γενικά σε μια ήσυχη ζωή. Οι σκοποί και οι φιλοδοξίες δεν λείπουν, ωστόσο ο άνθρωπος τείνει να υιοθετήσει το μοντέλο μιας «τακτοποιημένης» και χωρίς επεισόδια ζωής, συνυφασμένης με σταθερή οικογενειακή αρμονία και εσωτερική ευδαιμονία. Αν δεν έχουμε άλλα στοιχεία ενάντια στο ωροσκόπιο, ο γάμος θα είναι ευτυχισμένος και η ζωή του θα είναι σχετικά τυχερή. Πιθανά μειονεκτήματα είναι η υπομονή που αγγίζει τα όρια της αδράνειας και η απραξία που κάποιες φορές... ξεπερνά την τεμπελιά.


Το απόφθεγμα της μοίρας: «Ο πιο ευτυχισμένος -είτε βασιλιάς είτε χωριάτης- είναι αυτός που βρίσκει γαλήνη στο σπίτι του» Βόλφγκανγκ Γκαίτε

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια


Αισθηματικά

Με την έκλειψη... πάνω στο κεφάλι σας είναι βέβαιο πως η χρονιά σας θα είναι ιδιαίτερα σημαντική και οι εμπειρίες σας μοναδικές. Ανεξάρτητα με το αν μια νέα σχέση μπορεί να διατηρηθεί στο πέρασμα του χρόνου (η εκτίμηση λέει πως όχι), μέσα από αυτήν θα βιώσετε μια «άλλη» πραγματικότητα, ικανή να σας οδηγήσει σε μια πλήρη αναμόρφωση. Όσο για τους ήδη δεσμευμένους, θα χρειαστεί να πάρουν τις αποφάσεις τους, είτε δηλαδή να τερματίσουν μια σχέση που «δεν πάει άλλο», είτε να την «δέσουν», αναλαμβάνοντας τις ευθύνες τους.


Οικονομικά

«Όποιος φυλάει τα ρούχα του, έχει τα μισά»... Εδώ χρειάζεται προσοχή, αφού οι καιροί δεν επιτρέπουν ανοίγματα και επιπολαιότητες. Σε αρκετές περιπτώσεις θα προκύψουν έκτακτες ανάγκες ή θα κληθείτε να τακτοποιήσετε παλαιότερες υποθέσεις σας. Γενικά είναι καλό να αποφύγετε τις σημαντικές αγορές, ακολουθώντας μια συνετή διαχείριση.


Γ.Ρ.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved