Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 28/11

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 28/11

Η δικαίωση του Γιώργου

Τη δόση μαμούθ την πήραμε! Σαμπάνιες ανοίγονται για να πιούμε στην υγεία αυτού που το πρόβλεψε πρώτος και μάλιστα όχι ξεροσφύρι αλλά με ληγμένο τυράκι σε εκπληκτική προσφορά από τη φίλη Γερμανία. Σε τέσσερις υπό-δόσεις, βέβαια, για να πηγαίνουν ασορτί με τα υπόθετα που παίρνουμε επίσης σε δόσεις. Τα λεφτά (υπάρχει ακόμα αυτή η λέξη;) βέβαια, ούτε καν θα προσγειωθούν στην Ελλάδα θα μείνουν σε έναν ειδικό λογαριασμό που θα τον χειρίζεται ο... γερολαδάς της Μέρκελ, ο Φούχτελ. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι αν και λεφτά στα χέρια μας δεν θα πιάσουμε (δεν θέλω πλεονεξίες, φανείτε πατριώτες και κάνετε και άλλες θυσίες), λεφτά θα υπάρχουν. Κάτι ήξερε ο Γιωργάκης Παπανδρέου όταν το έλεγε και όλοι πέσαν να το φάνε. Αθώο αγόρι, μην ανησυχείς και εγώ προσωπικά θα ζητήσω να συγκληθεί αστρολογικό συνέδριο και να σε ανακηρύξουν επίτιμο μέλος για την προ τριετίας πρόβλεψη σου. Φυσικά θα δώσεις και διάλεξη για το λαμπρό άστρο που σε οδήγησε στην φάτνη με τα ευρώ, μόνο μην περιμένεις να πάρεις 150 -180 ευρώ το «κεφάλι» γιατί ο Έλληνας έχει ξεπουλήσει ότι είχε η γιαγιά κάτω από το στρώμα, χρυσαφικά, ασημικά, λίρες κλπ και τώρα το μόνο που έμεινε να γυαλίζει είναι... το μάτι του!


Η εξίσωση της ημέρας

Ήλιος= Άδης/Ποσάιντον= Κρόνος/Ωροσκόπος= Κιούπιντο/Κρόνος Υποθετικός= Ποσειδώνας/Βουλκάνους= Ζευς/Βουλκάνους= Κρόνος/Κρόνος Υποθετικός= Ερμής/Ποσάιντον= Πλούτωνας/Κιούπιντο:

Περίεργο πρόσωπο. Συντηρητική σκέψη, που κολλά στην παράδοση. Το τέλος. Αλλοτρίωση. Απαλλοτρίωση. Μια κατάσταση μη αναστρέψιμη όπου το άτομο παραιτείται από κούραση. «Νίπτω τας χείρας μου» που είχε πει και ο Πιλάτος. Συγκέντρωση με την οικογένεια. Επαγγελματίας καλλιτέχνης. Επανεκκίνηση μιας παλιάς κατάστασης η οποία είχε κωλύματα. Για να ενδώσει. Το άτομο που αισθάνεται αδύνατο και χωρίς πνεύμα, το οποίο δεν θέλει ή δεν μπορεί. Χωρίς σωματική και ψυχική αντίσταση. Εργασία σε μηχανές. Σε βιομηχανική παραγωγή. Εξασθένηση ενός ανεξάρτητου προσώπου. Το άτομο που γέρασε αλλά απέκτησε πολλές εμπειρίες στη ζωή. Αργίες. Πνευματική σύλληψη της ύπαρξης. Το σώμα. Για να είναι μέλος μιας ένωσης. Ένα άτομο που μετέχει στους κοινωνικούς αγώνες. Για να είναι ενεργός συνεργάτης στην ενίσχυση μιας οργάνωσης.


Μπορεί να αισθανθείτε ότι έχετε κουραστεί να προσπαθείτε και όχι μόνο να μην βγαίνει τίποτα, αλλά μέρα με τη μέρα να νιώθετε ότι οι δυνάμεις σας μαραζώνουν σε τέτοιο βαθμό που τελικά καταλήγετε να πιστεύετε ότι το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να παραδώσετε τα όπλα και να αφήσετε τα πράγματα να πάνε και να έρθουν όπως να 'ναι. Ωστόσο, το να πιστεύετε ότι δεν μπορείτε να ξεφύγετε από ένα αδιέξοδο, αποτελεί τον πιο ισχυρό φραγμό, για να παραμείνετε όμηροι σε μια κατάσταση. Αποδεχτείτε τις αντιξοότητες και τις αντιφάσεις τις ζωής και προχωρήστε στο δρόμο της έχοντας για λυχνάρι ένα όραμα.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Θα 'θελα πολύ να σε φιλήσω, αλλά μόλις λούστηκα» Η Μπέτυ Ντέηβις στο "Cabin in Cotton"

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Το τραγούδι της ημέρας: Νίκος Άσιμος – Μπαγάσας

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved