Lunar Dance: Tips ομορφιάς,υγείας και δραστηριοτήτων στον ρυθμό του φεγγαριού

Ας προσγειώσουμε την παραγωγική ενέργεια της Σελήνης σε ορισμένους πρακτικούς τομείς της ζωής μας

Lunar Dance: Tips ομορφιάς,υγείας και δραστηριοτήτων στον ρυθμό του φεγγαριού

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Ήλιος στον Τοξότη - Σελήνη στον Ταύρο



Ο Ήλιος από τον Τοξότη ζητά επιτακτικά την επέκταση του μυαλού μας! Ας επωφεληθούμε από αυτόν τον Ήλιο με την ενθουσιώδη προσέγγιση για τη ζωή και ας τον χρησιμοποιήσουμε αυτή την τη φορά για να μάθουμε νέα πράγματα. Η Σελήνη σήμερα στον Ταύρο χωρίς να κάνει ΚΑΜΙΑ όψη φέρνει την αγνή Ταυρίσια γήινη ενέργεια για να πάρετε το 100% της επιτυχίας σε ό, τι προσπαθήσετε να κάνετε στη ζωή σας. Έτσι, σκέφτηκα να προσγειώσουμε την παραγωγική ενέργεια της Σελήνης σε ορισμένους πρακτικούς τομείς της ζωής μας, όπου σήμερα μπορούμε να δούμε και αποτελέσματα.

collage_ygeia_copy_copy

ΥΓΕΙΑ

-Σήμερα λοιπόν, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε φάρμακα που ενισχύουν την υγεία μας. Προμηθευτείτε βιταμίνες, σίδηρο και οτιδήποτε μπορεί να στυλώσει το ανοσοποιητικό σας σύστημα.

-Προστατεύουμε γενικότερα τα όργανα ομιλίας, τον λαιμό, τα αυτιά, τις αμυγδαλές και τις φωνητικές χορδές. Φροντίζουμε για την υγιεινή τους και λαμβάνουμε μέτρα, έτσι ώστε να μην βρεθούμε σε ψυχρά ρεύματα ή πιούμε πολύ παγωμένο νερό.

-Επίσης, είναι μια καλή ημέρα για διαλογισμό και μασάζ που προσφέρει μια αναζωογόνηση στο κορμί. Καλό είναι να θυμόμαστε ότι σήμερα οι δυνάμεις αυτοίασης είναι ενισχυμένες.

collage_omorfia

ΟΜΟΡΦΙΑ

-Κάνουμε μπάνιο και χαμάμ με διάφορα αιθέρια έλαια που σκοπό έχουν την αναζωογόνηση ενώ μετά το μπάνιο χρησιμοποιούμε κρέμες και μάσκες για τροφή και φροντίδα της επιδερμίδας. Η εισχώρηση των συστατικών είναι μέγιστη και η ικανότητα απόδοσης θρέψης 100% ΕΠΙΤΥΧΗΣ.

-Βάφουμε και κόβουμε τα μαλλιά μας. Η Σελήνη στον Ταύρο και σε αύξηση, υποστηρίζει τα όμορφα και υγιή μαλλιά. Σήμερα, γίνεται ταχύτερη η ανάπτυξη των μαλλιών και η δομή της τρίχας μπορεί να εμπλουτισθεί πιο εύκολα, ενώ το χρώμα διαρκεί περισσότερο.

-Το χτένισμα που ενδείκνυται είναι χοντρές μπούκλες που κρατά περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

Όσον αφορά άλλες εκφάνσεις στον τομέα της ομορφιάς, είναι καλή στιγμή για εφαρμογή αλοιφής για τους κιρσούς, επειδή αναδομούνται τα πληγωμένα αγγεία και γίνεται καλύτερη προαγωγή της καλής υγείας των αγγείων και των φλεβών.

collage_diatrofis

ΔΙΑΤΡΟΦΗ

-Χρησιμοποιούμε λιγότερο αλάτι σήμερα στις συνταγές μας, γιατί έχει την τάση να απορροφάτε πολύ περισσότερο από τον οργανισμό, ενώ προτιμούμε στο τραπέζι μας διατροφή με λαχανικά που έχουν ρίζα. (Καρότα - Κρεμμύδια - Παντζάρια - Πατάτες – Πράσα - Ραπάνι - Σελινόριζες – Σκόρδα). Με την βοήθεια του φεγγαριού η πρόσληψη αυτών των τροφίμων είναι πιο ευεργετική για τον οργανισμό.

-Όσον αφορά την δίαιτα, είναι μια καλή ημέρα για να ξεκινήσετε γιατί σας προικίζει με ειδική πειθαρχία που μπορείτε να δείξετε για να έχει αποτέλεσμα. Άλλωστε είμαστε μια ημέρα πριν την Πανσέληνο και σιγά-σιγά πρέπει να μειώσουμε την πρόσληψη του φαγητού, για να προετοιμάσουμε τους εαυτούς μας (εάν θέλουμε) για την αποτοξίνωση της Πανσελήνου.

collage_khpou

ΚΗΠΟΣ

-Φυτεύουμε ευωδιαστά φυτά και λαχανικά που έχουν ρίζα. Η σύνδεση με τον Ταύρο, ζώδιο της γης, είναι εμφανέστατη. Τα φυτά σήμερα διατηρούνται και κρατούν περισσότερο.

-Εν όψη Χριστουγέννων, όσοι διαθέτουν φυσικά, είναι η καταλληλότερη μέρα για κόψιμο του Χριστουγεννιάτικου δέντρου .

collage_drasthriothtas

ΣΠΙΤΙ

-Θέρμανση για πρώτη φορά ή εγκατάσταση θέρμανσης σε καινούργιο σπίτι.

-Επίσης, συνιστάται η κατασκευή φαρμακευτικών βοτάνων και φύλαξη τους για ώρα ανάγκης, εν όψη χειμώνα.

ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ

-Αλιεία και σφαγή κρεάτων.

Καλή σας ημέρα!


*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.


*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ. Read more: https://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/KOSMIKOI-RYTHMOI/item/36781-astrologiko-deltio-gia-ola-ta-zodia-apo-19-eos-22-noemvrioy#ixzz2ckmm5j9e

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ. Read more: https://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/KOSMIKOI-RYTHMOI/item/36781-astrologiko-deltio-gia-ola-ta-zodia-apo-19-eos-22-noemvrioy#ixzz2ckmm5j9e
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved