Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 27/11

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 27/11

Η καγκελάριος Μέρκελ πρώτα πείθει τους ψηφοφόρους της ότι οι Έλληνες είναι τεμπέληδες, οι Ισπανοί σπάταλοι και οι Ιταλοί άναρχοι και απρόσεκτοι. Εν συνεχεία, πείθει τους ίδιους του λαούς δια των εκπροσώπων της στην εκάστοτε χώρα, ότι η βύθιση στην ύφεση είναι αποκλειστικό τερατούργημα τους και η ηγέτιδα δύναμη της Ευρώπης, η πειθαρχημένη και σωστή Γερμανία, στερείται για να σώσει τα «άσωτα γουρούνια», την Ευρώπη, το ευρώ, το Γουΐλι, την καρέτα-καρέτα και ποιός ξέρει τι άλλο ακόμη. Όλα αυτά όταν το ΔΝΤ υποστηρίζει ότι το δημόσιο χρέος των λεγόμενων χωρών είναι σε τέτοιο... χάλι, που θυμίζει εποχές πολέμου. Τι θυμίζει δηλαδή, που... είναι! Απλά, στις μάχες δεν φοριούνται πια στρατιωτικές στολές -είναι αναχρονιστικές όπως οι ποδιές στα σχολεία- ενώ τα όπλα είναι τα δάνεια, οι δόσεις και οτιδήποτε άλλο συντελεί στην οικονομική δολοφονία των εθνών.


Η εξίσωση της ημέρας

Αφροδίτη= Μηδενική Κριού/Βουλκάνους= Ηλιος/Κρόνος Υποθετικός= Ήλιος/Άρης= Ήλιος/Πλούτωνας= Απόλλων/Μηδενική Κριού= Δίας/Άδης:

Ισχυρός Μαγνητισμός. Ξέροντας να χειρίζεται ανάλογα τις περιστάσεις και το πλήθος. Ένα άτομο με κύρος που είναι πρόθυμο να βοηθήσει. Ένα αξιαγάπητο πρόσωπο. Κυβερνήτης, βασιλιάς, αφεντικό. Ο «Μεγάλος» που τον αγαπούν όλοι. Η ερωτική αγάπη. Το σεξουαλικά ενεργό άτομο. Όργια σεξουαλικά. Ο/η ερωτικός παρτενέρ. Αρμονική αύξηση ή ανάπτυξη του σώματος. Η επιστήμη της μουσικής. Έχοντας φίλους. Για να λάβει κάποιος ευνοϊκή μεταχείριση. Συμφωνίες ειρήνης.


Το βλέμμα, η ομορφιά, η εμφάνιση ή ρητορεία κάποιου μπορεί να σας γοητεύσει σε τέτοιο βαθμό που να ασκήσει μεγάλη δύναμη επιβολής ή επιρροής επάνω σας. Ακόμη, η ισχυρή προσωπικότητα ή το κοινωνικό προφίλ του/της μπορεί να λειτουργήσει σαν αφροδισιακό που θα ενισχύσει την ερωτική έλξη-θαυμασμό και θα εκτοξεύσει τη λίμπιντο στα ύψη. Τέλος, η μέρα ευνοεί να προσεγγίσετε συμμάχους και να κάνετε πράγματα με τα φιλαράκια σας.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Αργυραίς λόγχαις μάχου και πάντων κρατήσεις-Να μάχεσαι με αργυρές λόγχες (δηλ. να δωροδοκείς) και θα κερδίσεις όλες τις μάχες» Χρησμός της Πυθίας προς τον Φίλιππο Β' της Μακεδονίας.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Το τραγούδι της ημέρας: Morandi – Save me

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved