Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 25 έως 28/11

Σελήνη στον Ταύρο – Επιτεύξεις με μεθοδικά βήματα και καλές προθέσεις

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 25 έως 28/11

Μετά από ένα διήμερο που προσπαθήσαμε να δρομολογήσουμε δραστηριότητες, συναισθήματα, συμπεριφορές και επιδιώξεις, με υπερβολή και υπερένταση, η Σελήνη περνάει στον Ταύρο σήμερα 25/11 στις 14:20 το μεσημέρι για μια χαλαρή περιπλάνηση.

Στις 15:09 το μεσημέρι το εξάγωνο με τον Ποσειδώνα βοηθάει στη συνειδητοποίηση πως όταν κάνουμε κάτι με θυμό, ο θυμός μας εξαπατά και μας εναντιώνεται.

Αντίθετα η ανθρώπινη και ιδεαλιστική προσέγγιση, δίνει περισσότερες πιθανότητες να πετύχουμε το σκοπό μας. Οι μεσημεριανές ώρες και οι πρώτες απογευματινές, προσφέρονται για ζεστή επικοινωνία με δικούς μας ανθρώπους, γύρω από ένα τραπέζι με άφθονο φαγητό, κρασί και ατμόσφαιρα θαλπωρής και αγάπης.

Στις 23:54 το βράδυ η κορύφωση της αντίθεσης με την Αφροδίτη που επηρεάζει από το απόγευμα, δημιουργεί την ανάγκη να ξεδώσουμε ή να βρεθούμε κοντά με τους αγαπημένους μας, ικανοποιώντας με κάθε τρόπο τις ευμετάβλητες επιθυμίες μας.

Στις 26/11 στις 2:30 το πρωί η αντίθεση με τον Κρόνο συντελείται ευτυχώς σε ένα διάστημα που δεν υπάρχει δραστηριότητα, αλλά για κάποιους θα σημάνει ένα ξενυχτισμένο βράδυ με αρκετή σκέψη και μελαγχολία. Αν υπάρχουν πρακτικά ζητήματα που δεν έχουν επιλυθεί, η ανασφάλεια γίνεται ο πιο κοντινός σύντροφος στο μαξιλάρι μας.

Στις 3:59 το πρωί το τρίγωνο με τον Άρη μπορεί να μας ενεργοποιήσει μόνο αν δεν έχουμε κοιμηθεί, ή αν ξαφνικά ξυπνήσουμε και αρχίσουμε να κάνουμε λίστες των εκκρεμοτήτων μας.

Στις 6:36 το πρωί το τρίγωνο με τον Πλούτωνα ξεκινά την ημέρα με μαχόμενη διάθεση και ακούραστη ενέργεια, ενώ η αντοχή μας φτάνει σε αξιοσημείωτα επίπεδα. Το πάθος σε συνδυασμό με τη διαίσθηση, μας κάνουν να φέρνουμε σε πέρας πράγματα, που σε άλλη φάση μας φαίνονταν βουνό.

Όλη η υπόλοιπη μέρα θα κυλήσει στο ίδιο μοτίβο, διεκπεραιώνοντας πολλές δουλειές με ανθεκτικές και πρακτικές προεκτάσεις.

Ωστόσο ας μην ξεχνάμε πως η σύνοδος Άρη – Πλούτωνα δεν μας αφήνει χωρίς ένταση, κάνοντάς μας εύφλεκτους και οξύθυμους.

Στις 27/11 στις 2:58 το πρωί η αντίθεση με τον Ερμή που ετοιμάζεται προς την ορθή φορά του, συντελείται και πάλι σε ένα διάστημα που μας προφυλάσσει από ασυνεννοησίες, παρεξηγήσεις και εμπόδια, που εκνευρίζουν πολύ.

Η Σελήνη δεν συναντά άλλον πλανήτη έως τις 28/11 στις 2:59 το πρωί που περνάει στους Διδύμους για μια Πανσέληνο συνοδεία έκλειψης, που θα φωτίσει πολλές σκοτεινές πλευρές.

Ταύροι, Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Ιχθύες και Παρθένοι είναι αυτοί που θα λειτουργήσουν αποτελεσματικά και θα απολαύσουν αρκετές όμορφες στιγμές.

Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι βαριαναστενάζουν απρόθυμα, μην μπορώντας να ξεκαθαρίσουν τι θέλουν και πώς να χαρούν.

Κριοί, Ζυγοί, Δίδυμοι και Τοξότες γίνονται η καλύτερη παρέα για όσους αναζητήσουν την παρουσία τους.



*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved