Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 26/11

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 26/11

Ε-ε-έρχεται! Η δόση, ντε... Δεν σας κρύβω μάλιστα πως πήγα να αγοράσω ένα samsonite για να βάλω το μερίδιο που μου αντιστοιχεί ως φορολογούμενος πολίτης από τη δόση μαμούθ των 42 δις. Και βασανίζομαι, ιδρώνω και πασχίζω να δω σε ποιά εποχή θα τα επενδύσω, το 2120 ή το 2340, που σύμφωνα με το Cloud Atlas θα είμαστε ξανά πρωτόγονοι; Έτσι κι αλλιώς στο χάρτη της Ελλάδας το Μεσοδιάστημα Μεσουράνημα/Ποσάιντον δείχνει πως η ανάπτυξη θα έρθει σε κάποια μεθεπόμενη ζωή. Κατά τα άλλα, οι δήμαρχοι δεν στέλνουν τις λίστες με τους υπαλλήλους τους και ο (αριστερός) υπουργός Διοικητικής Μετάλλαξης ο κ Μανιτάκης είπε πως θα τους «στείλει» όλους. Για έναν χρόνο θα πληρώνονται το 75% του μισθού τους και μετά θα παίρνουν την ευχή του... Νότη «παρ' το δρόμο που σου πρέπει τον αγύριστο»!


Η εξίσωση της ημέρας

Κρόνος= Μεσουράνημα/Βουλκάνους= Ωροσκόπος/Μηδενική Κριού= Δίας/Μηδενική Κριού =Ήλιος/Πλούτωνας:

Ελεγκτής. Φρουρός. Ικανότητα κάλυψης και απόκρυψης. Έχοντας την αίσθηση της εγκατάλειψης και της μοναξιάς από τους άλλους. Το να αποχωριστείς κάποιους δικούς σου ανθρώπους. Μια ερημιά. Το να ζήσεις μόνος και έρημος. Λύπη και στενοχώρια από τρίτους. Φιλάργυρος. Νηστεία ή δίαιτα. Αργή φυσική ανάπτυξη. Φυσική σκλήρυνση. Εμφάνιση ή συμπεριφορά που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αδέξια ή ακόμα και αποκρουστική. Μια ανέλπιστη χαρά μέσα από έναν χωρισμό. Τύχη από εμπόριο φρούτων και γενικότερα αγροτικών προϊόντων.


Για κάποιους η σιγή και η μοναχικότητα μπορεί να γίνουν το καταφύγιο τους, αφού ο... έξω κόσμος δεν θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες τους. Ίσως ακόμη τα λόγια και τα έργα ενός μάλλον ακατάλληλου συντρόφου να σας ρίξουν σε χειρότερη μοναξιά από το να ήσασταν μόνοι στη μέση της ερήμου. Και βλέποντας την θετική και δημιουργική πλευρά των πραγμάτων, είναι μια καλή ευκαιρία για να φθάσετε σε πολύτιμα συμπεράσματα σε σχέση με τις πραγματικές ανάγκες σας αλλά και την ίδια τη ζωή. Αξιοποιείστε την!

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Είναι βαριά και επικίνδυνη η φωνή του λαού όταν κυριεύεται από την οργή» Αισχύλος

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Το τραγούδι της ημέρας: Bill Conti –Going the distance

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved