Lunar Dance: Όλα τα λεφτά μωρό μου…

Καλές τεχνικές και συμβουλές για τον χώρο σας για να προσελκύσετε την ενέργεια του πλούτου και της ευημερίας

Lunar Dance: Όλα τα λεφτά μωρό μου…

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Ήλιος στον Τοξότη - Σελήνη στον Ταύρο

Δεδομένου του Ήλιου στον Τοξότη και της αισιόδοξης επεκτατικής του φύσης και της ανάγκης της Σελήνης στον Ταύρο για οικονομικές απολαβές, σκέφτηκα να σας συστήσω δυο πολύ καλές τεχνικές και συμβουλές για τον χώρο σας.

kentriki_2_copy_copy_copy_copy

Καταρχάς σήμερα είναι μια καλή ημέρα για τοποθετήσετε στον χώρο σας ένα από τα πιο δημοφιλή φυτά, το money tree (δέντρο χρημάτων) που χρησιμοποιείται από το feng shui για να προσελκύσει την ενέργεια του πλούτου και της ευημερίας. Λόγω της τυχερής σχέσης του με τα χρήματα, φαίνεται ότι αυτή η τοποθέτηση των φυτών στους χώρους μας έχει ανατεθεί κάτω από την κυβέρνηση του Ταύρου.

money_tree

Προσοχή όμως να μην εναποθέσετε όλες τις ελπίδες πάνω του, γιατί έχω δει ανθρώπους να παραμένουν προσκολλημένοι σε αυτό, σαν να μην υπάρχει αύριο. Καλύτερα να μην το κάνουμε αυτό. Ένα φυτό δεν θα σας φέρει πάντα χρήματα.

Μπορείτε λοιπόν να τοποθετήσετε το δέντρο στο χώρο Πλούτος και χρήματα του bagua του σπιτιού σας. Το φυτό θα αποδώσει μόνο με την καλή περιποίηση που θα του δώσετε.

xalkos

Επίσης, είναι μια καλή μέρα για να καθαρίσετε τα χάλκινα αντικείμενά σας και να τα δείτε γυαλισμένα και αστραφτερά με ένα σπιτικό καθαριστικό. Ο Ταύρος, σαν ζώδιο της Γης, πέρα από την πρακτική χρήση του θα το εκτιμήσει και για την δέσμευση του για ένα καθαρό περιβάλλον για την διατήρηση του πράσινου. Κρατήστε λοιπόν τα χημικά έξω από το σπίτι σας και ακολουθείστε την παρακάτω συνταγή , η οποία λειτουργεί πέρα από τον χαλκό και σε ορείχαλκο.

ΥΛΙΚΑ

6 κουταλιές της σούπας αλεύρι

6 κουταλιές της σούπας αλάτι

Αρκετό ξύδι για να κάνετε μια κόλλα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Αλείψτε τα χάλκινα αντικείμενα με ένα μαλακό πανί και τρίψτε ελαφρά.

Σημείωση: Το αλάτι είναι λειαντικό. Κάντε το μείγμα ως μια πάστα όσο το δυνατόν περισσότερο, έτσι ώστε να μην γρατζουνιστεί ο χαλκός.

Το κέτσαπ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καθαρίσει τον χαλκό, εξίσου, αλλά δεν έχει την δύναμη καθαρισμού του άλατος. Αυτή η συνταγή πάντως πραγματικά λειτουργεί!

Τώρα, γιατί όλη αυτή η έμφαση στο χαλκό; Ο χαλκός είναι το μέταλλο της Αφροδίτης, παραδοσιακός πλανητικός κυβερνήτης του Ταύρου. Είναι γνωστό ότι στην θεά του έρωτα και της ομορφιάς αρέσουν τα λαμπερά αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένων και των κοσμημάτων. Όταν αγγίζετε οτιδήποτε από χαλκό, αγγίζετε την Αφροδίτη(!). Γι' αυτό αφεθείτε!



*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.


*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ. Read more: https://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/KOSMIKOI-RYTHMOI/item/36781-astrologiko-deltio-gia-ola-ta-zodia-apo-19-eos-22-noemvrioy#ixzz2ckmm5j9e

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ. Read more: https://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/KOSMIKOI-RYTHMOI/item/36781-astrologiko-deltio-gia-ola-ta-zodia-apo-19-eos-22-noemvrioy#ixzz2ckmm5j9e
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved