25 Νοεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

25 Νοεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

3 έως 4 Τοξότη


Σύμβολο: «Ένα παράθυρο με κιγκλιδώματα, σε ένα μεσαιωνικό φέουδο»


Ερμηνεία: Η μαχητική και παρορμητική φύση του ανθρώπου θα μείνει κρυμμένη μέχρι οι συνθήκες να δώσουν αφορμή για το ξέσπασμα της, είτε πρόκειται για μια δικαιολογημένη, όσο και ηρωική αντίδραση, είτε για την εκδήλωση μιας παρανοϊκής φύσης. Ως τότε, θα δείχνει ένας καλοκάγαθος άνθρωπος, με πλούσια, βαθιά αισθήματα αγάπης αλλά γεμάτος επιφυλακτικότητα, όχι υποχωρητικός αλλά μετριόφρονας και αυτάρκης, σωστός στη δουλειά του, ευαίσθητος και παρατηρητικός.


Το απόφθεγμα της μοίρας: «Η αλήθεια ενός ανθρώπου είναι κυρίως αυτό που κρύβει» Andre Malraux

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια


Αισθηματικά

Τόσο οι στενοχώριες, όσο και οι πίκρες είναι στο πρόγραμμα, ενώ γενικότερα τα προβλήματα -δικά σας ή του συντρόφου σας- δεν σας αφήσουν σε ησυχία. Όλα αυτά όμως μπορεί να επιβεβαιώσουν το ισχυρό δέσιμο σας, δρομολογώντας τελικά μια ακόμη πιο μεστή και ώριμη προσωπική ζωή, χωρίς ψευδαισθήσεις. Όσον αφορά τις νέες γνωριμίες, κρατείστε πολύ μικρό καλάθι, αφού φαίνεται πως έλκετε τις πλέον προβληματικές περιπτώσεις. Κι εδώ όμως μπορεί να αποκτήσετε πολύτιμες εμπειρίες που θα σας βοηθήσουν να πετάξετε τα όποια «βαρίδια», μπαίνοντας σταδιακά σε μια νέα πορεία ζωής.


Οικονομικά

Η χρονιά σας είναι ανάμικτη σε επιρροές και θα υπάρξουν τόσο οι πολύ καλές στιγμές, όσο και οι εξαιρετικά δύσκολες. Το ζήτημα για σας είναι να ισορροπήσετε ανάμεσα στα δύο άκρα, αποφεύγοντας τόσο τους ενθουσιασμούς, όσο και το να «τα βάψετε μαύρα». Κάποιοι περιορισμοί δείχνουν αναπόφευκτοι αλλά με μια συνετή διαχείριση και την βοήθεια της τύχης, είστε σε θέση να αντιστρέψετε το όποιο αρνητικό κλίμα. Αν αντίθετα, ύστερα από μια επιτυχία σας, θεωρήσετε πως «δεν σας πιάνει κανείς», πολύ γρήγορα θα βρεθείτε εκτεθειμένοι.


Γ.Ρ.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved