Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 25/11

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 25/11

Κυριακή και καλή εβδομάδα να έχετε! Σήμερα, ως είθισται, θα δούμε τα do και don't της εβδομάδας.

Τη Δευτέρα ισχύει το γνωστό «όποιος καεί από το χυλό φυσά και το γιαούρτι». Θα έχετε την τάση να αμφισβητείτε τα πάντα και ως εκ τούτου ίσως είστε ιδιαίτερα δύσπιστοι ακόμα και σε άτομα που γνωρίζετε καλά. Την Τρίτη η πρόκληση είναι να εξωτερικεύσετε αυτά που νιώθετε με όμορφο και καλό τρόπο γιατί τα νεύρα δεν θα ωφελήσουν κανέναν. Το μενού της Τετάρτης περιλαμβάνει λύσεις προβλημάτων κάτω από περίεργες συνθήκες. Ίσως ένας... από μηχανής θεός σας βγάλει από τη δύσκολη θέση. Η Πέμπτη, είναι ημέρα πληρωμών και γενικά οικονομικών συναλλαγών, με τις μισές ωστόσο υποχρεώσεις σας να παραμένουν ανεκπλήρωτες. Η Παρασκευή δείχνει να είναι μια σούπερ ερωτική ημέρα και... δεν ξενερώνετε ούτε με κάποιο τηλεφώνημα ή μήνυμα που πάει να σας κάνει χαλάστρα.


Η εξίσωση της ημέρας

Ήλιος= Κρόνος Υποθετικός/Απόλλων= Πλούτωνας/Απόλλων= Ερμής/Αφροδίτη= Βόρειος Δεσμός/Ωροσκόπος= Κιούπιντο/Άδης= Σελήνη/Βόρειος Δεσμός:

Το άτομο που διακρίνεται μέσω της γνώσης του, μέσω της εμπειρίας του ή μέσω της ικανότητας του. Ημέρες που αφιερώνονται στην επιστήμη. Ημέρες που φέρνουν τις μεγάλες αλλαγές. Μετασχηματισμός στο σωματικό ρυθμό. Αλλαγή του μεταβολισμού. Για να αλληλεπιδράσουν φυσικά με άλλους ανθρώπους. Χαιρετίζοντας μια προσπάθεια φίλων και γνωστών. Ματαιοδοξία. Στενοί προσωπικοί δεσμοί. Φτωχός σύζυγος. Το άτομο που αισθάνεται πως ζει μέσα στην φτώχεια. Πλανόδιος καλλιτέχνης. Βγάζοντας τον επιούσιο κάνοντας τον γυρολόγο εδώ και εκεί. Η ένωση της γυναίκας με έναν άνδρα. Η καθημερινή συνύπαρξη του άνδρα και της γυναίκας.


Σήμερα, είναι μια ιδανική μέρα για να δημιουργήσετε φιλίες και να έρθετε κοντά με πρόσωπα που αγαπάτε. Μπορεί επίσης να έχετε μια πιο ουσιαστική επικοινωνία γύρω από θέματα που πραγματικά σας ενδιαφέρουν ή σας απασχολούν. Αρκετοί πάλι, θα ανοίξετε την πόρτα της καρδιάς σας, με αποτέλεσμα πολλές από τις ενέργειες σας να είναι βασισμένες στη στοργή, την αγάπη και την ευγένεια.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Σε αυτό τον κόσμο υπάρχει περισσότερη πείνα για αγάπη και εκτίμηση απ' ότι για ψωμί» Μητέρα Τερέζα

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Η σωστή απάντηση στο χθεσινό κουίζ είναι η Β (Μηδενική Κριού= Ποσειδώνας/Βουλκάνους)

Το τραγούδι της ημέρας: Rhema Marvanne - Just as I am

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved