Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 24/11

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 24/11

Έφθασε το Σάββατο και μαζί του το κουΐζ της εβδομάδος, που έχει γίνει μια όμορφη και επιμορφωτική συνήθεια. Το σημερινό... επίκαιρο ερώτημα είναι: Ποια εξίσωση υποδεικνύει την απογοήτευση ενός λαού; Για να σας βοηθήσω θα σας πω ότι το κλειδί για τη σωστή απάντηση βρίσκεται στη διαφορά μεταξύ του Βόρειου Δεσμού και του Winderpunkt (Μηδενική Κριού).

Α) Ήλιος= Βόρειος Δεσμός/Δίας

Β) Μηδενική Κριού= Ποσειδώνας/Βουλκάνους

Γ) Μηδενική Κριού= Ερμής/Άρης


Η εξίσωση της ημέρας

Αφροδίτη= Ουρανός/Ζευς= Άρης/Ποσειδώνας= Άρης/Ζευς= Ωροσκόπος/Ποσάιντον= Ήλιος/Ερμής:

Σε αρμονία με τις φυσικές δυνάμεις. Για να εναρμονίσει και να κατευθύνει τις δυνάμεις της φύσης. Ένα νέο κορίτσι. Το να αγαπήσει κανείς ένα νεαρότερο άτομο. Έγκυος σε κορίτσι. Άρνηση της αγάπης. Ασθένεια στα νεφρά. Αδυναμία των απεκκριτικών οργάνων. Αφροδίσιο νόσημα. Νοσοκομεία. Στρατιωτικά θέματα. Στρατιωτικοί παθολόγοι. Ένα άτομο «τραβηχτικό» αλλά που για αδιευκρίνιστους λόγους σου «σπάει» τα νεύρα. Ένα άτομο που σου «κουρδίζει» τα νεύρα. Εμπαθής αισθησιασμός. Θρησκευτικές επαφές. Προτίμηση για άτομα που είναι θρήσκα.


Σήμερα, θα αναζητήσετε την πύλη για την αρμονική ζωή και θα δοκιμάσετε είτε να κατευθύνετε την ενέργεια σας σε θετικά πράγματα είτε να συνδυάσετε την ξεκούραση με τη διασκέδαση. Να θυμάστε πάντως ότι η ομορφιά δεν είναι απόδειξη καλοσύνης πόσο μάλλον παιδείας ή ήθους και για κάποιους πάντα θα ισχύει το γνωστό «από έξω κούκλα και από μέσα πανούκλα»!

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Όποιος δεν κάνει τίποτε για τους άλλους, δεν κάνει τίποτε για τον εαυτό του» Βόλφγκανγκ Γκαίτε

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Το τραγούδι της ημέρας: Never give up of your dreams

Και για να μην ξεχνιόμαστε... Όντας στην τελική ευθεία για τον ολοκληρωτικό αποχαιρετισμό του 2012, τόσο η αφεντιά μου, όσο και όλη η ομάδα του astrology.gr δουλεύουμε πυρετωδώς για τις προβλέψεις του... πολυαναμενόμενου 2013!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved