24 Νοεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

24 Νοεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

2 έως 3 Τοξότη


Σύμβολο: «Ένα καρύδι»


Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ μπορεί να έχει μια δισυπόστατη προσωπικότητα: Από τη μια, μαλακός κι ευαίσθητος, από την άλλη, παλικάρι που το λέει η καρδιά του. Φιλάνθρωπος κι αλτρουιστής μπορεί να κάνει σκληρές θυσίες και να φτάσει σε τέλεια αυταπάρνηση ακόμα και αν χρειάζεται να πέσει χαμηλά. Είναι ψυχικά και σεξουαλικά πληθωρικός, αγαπά την οικογένεια, το σπίτι και την εργασία, έχει κλίση στις τέχνες, τη μηχανική και ίσως την αρχιτεκτονική, αφού μπορεί να σχεδιάζει το οτιδήποτε ως την τελευταία λεπτομέρεια. Οι άνθρωποι μπορεί να τον αγαπούν ακόμη και να τον λατρεύουν, αν το ωροσκόπιο σα σύνολο συνηγορεί σ' αυτό.


Το απόφθεγμα της μοίρας: «Ο κανόνας είναι ότι δεν υπάρχουν κανόνες» Αριστοτέλης Ωνάσης

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια


Αισθηματικά

Η προσωπική σας ζωή αναμένεται να έχει... ολίγον από Κρόνο και Πλούτωνα, κάτι που σημαίνει πως ως προς τις νέες γνωριμίες δεν είστε για πολλά-πολλά! Ίσως μάλιστα κληθείτε να διαχειριστείτε δύσκολες καταστάσεις, είτε δικές σας, είτε κοντινών σας προσώπων. Στον αντίποδα, μπορείτε να «δέσετε» μια ήδη υπάρχουσα σχέση, δρομολογώντας μια δέσμευση... με τη βούλα!


Οικονομικά

Εδώ καλείστε κυρίως να κλείσετε λογαριασμούς του παρελθόντος, έστω κι αν αυτό σας «στριμώξει» για ένα διάστημα. Σίγουρα πάντως δεν ευνοούνται τα ανοίγματα, ούτε είναι σκόπιμο να προχωρήσετε σε αγορές, επενδύσεις κλπ. Αντίθετα έχετε να ωφεληθείτε πολλά, αν «ξεσκαρτάρετε» ότι σας είναι βάρος. Τα καλά νέα είναι ότι παράλληλα με τις δυσκολίες θα έχετε και τα «τυχερά» σας, έσοδα δηλαδή μη αναμενόμενα, που θα έρθουν την κατάλληλη στιγμή, ανεξάρτητα από το που και πώς στοχεύετε.


Γ.Ρ.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved