Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 23/11

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 23/11

Ήθελα να ήξερα ποιός έχει κάνει ποδαρικό σε αυτό το άμοιρο το υπουργείο Εθνικής Αμύνης; Μια ο Άκης, μια ο Γιάννος, μιλάμε για τρελή ρέντα. Από ότι φαίνεται, όλοι αυτοί τα έφαγαν, τα μασούλησαν και εμείς.... πληρώνουμε. Χώρια τα «κουνιστά» υποβρύχια και τις άλλες μπακατέλες που μας μοστράρουν για τεφαρίκια. Και με την ευκαιρία σήμερα έχουμε εκτάκτως ένα κουΐζ. Το ερώτημα είναι -ελπίζω να βλέπετε F1- ποιός είναι ο αγαπημένος οδηγός μονοθέσιου των μιζαδόρων;


Η εξίσωση της ημέρας

Άρης= Ερμής/Ουρανός= Ουρανός= Άδης/Κρόνος Υποθετικός= Πλούτωνας/Άδης:

Ξαφνικά εκτελεσμένη δράση. Ξαφνικά γεγονότα. Υποκίνηση βίας. Βαρύς τραυματισμός, αιμορραγία. Πράξεις με εντολή του προϊσταμένου, του ανωτέρου ή της κυβέρνησης. Για να είναι στα χέρια της δύναμης ιδιωτικών αστυνομικών. Μαζική δολοφονία. Αλλοιωμένοι και εκφυλισμένοι χειρισμοί. Διαβολικά σχέδια. Διαφθορά.


Κάποια γεγονότα ίσως λάβουν χώρα, χωρίς να τα περιμένετε ή χωρίς να έχετε προετοιμαστεί για αυτά και είτε να πιαστείτε στον ύπνο είτε να αντιδράσετε απότομα ή με ορμή. Συγχρόνως, κάποιοι δεν θα παίξουν με ανοιχτά χαρτιά, άλλοι θα προσπαθήσουν να σπείρουν την αμφιβολία και μερικοί θα δοκιμάσουν να πετύχουν αυτό που αποσκοπούν παρουσιαζόμενοι όπως ο Οδυσσέας στον Πολύφημο «Ούτις εμοί γ' όνομα, το όνομα μου είναι Κανένας». Όμορφος κόσμος ηθικός, αγγελικά πλασμένος, δηλαδή, οπότε λάβετε θέσεις!

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Όταν ακούς "τάξη", ανθρωπινό κρέας μυρίζει» Οδυσσέας Ελύτης

Η απάντηση στην παραπάνω ερώτηση: ο Φελίπε Μάσα

Το τραγούδι της ημέρας: lyeoka – Simply Falling



*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved