23 Νοεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

23 Νοεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

1 έως 2 Τοξότη


Σύμβολο: «Ένας μοναχικός ιππότης αναζητά την τύχη του»


Ερμηνεία: Μια ιδιαίτερη και συχνά επιθετική φύση. Ο άνθρωπος εδώ μπορεί να είναι τόσο ένας ρομαντικός όσο κι ένας «πολεμιστής» πάντα έτοιμος να καβγαδίσει. Σε κάθε περίπτωση, δεν μπορεί ν' αντέξει τη βαρετή μεσοαστική ζωή. Το άγνωστο τον καλεί και η δίψα για ωραίες περιπέτειες, τον κατέχει.


Το απόφθεγμα της μοίρας: «Υπάρχει ένας αετός μέσα μου που θέλει να πετάει ψηλά και υπάρχει και ένας ιπποπόταμος που θέλει να κυλιέται στη λάσπη» Carl Sandburg

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια


Αισθηματικά

Η κρίση σας για πρόσωπα και καταστάσεις απέχει πολύ από το να είναι καθαρή και οι πιθανότητες σας να εξαπατηθείτε ή να εξαπατήσετε είναι αυξημένες. Αν συμβεί το πρώτο, θα έχετε τουλάχιστον την... παρηγοριά, πως ζήσατε -και με το παραπάνω- έναν μεγάλο έρωτα. Ποιός σας είπε όμως να επενδύσετε; Προσοχή επίσης, μην ενδώσετε σε αιτήματα οικονομικής βοήθειας, που «πατάνε» πάνω στα συναισθήματα σας. Καλύτερα να τα χαρίσετε στους πτωχούς, να κάνετε και το ψυχικό σας...


Οικονομικά

Εδώ χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, αφού έλκετε ή έλκεστε από κάθε «θολούρα» που μπορεί να υπάρχει στον... πλανήτη! Όπου θολούρα εστί «για αλλού πηγαίνω κι αλλού βρίσκομαι» ή «το τυρί στη φάκα». Με τον Ποσειδώνα «αρχηγό» η χρονιά σας αναμένεται να έχει πολλά θαύματα, λίγα αληθινά και περισσότερα από αυτά τα δήθεν, που ουσιαστικά στοχεύουν στις τσέπες του «ποιμνίου». Κι αν οι πιο τυχεροί πετύχουν να αποκομίσουν οφέλη που ουσιαστικά θα τους χαριστούν ή θα δουν τα χρέη τους να... εξαφανίζονται με «μαγικό« τρόπο, η πλειοψηφία καλείται να ελιχθεί ανάμεσα σε ένα πλήθος από άτοπες υποσχέσεις ή δόλιες παραπλανήσεις. Προσοχή λοιπόν σε απάτες κλοπές και τα... τοιαύτα! Παράλληλα, καλό είναι να ποντάρετε περισσότερο στη διαίσθηση, παρά τη λογική σας, η οποία δείχνει να είναι τουλάχιστον άστοχη.


Γ.Ρ.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved