Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 22/11

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 22/11

Συνεπέστατος ο ανάδρομος Ερμής μας έχει... πήξει στην επιμήκυνση! Των διαβουλεύσεων και της αγωνίας των κυβερνώντων βέβαια, που μόλις πάνε να ακουμπήσουν τη δόση των 44ων δις, αυτή αναπηδά και πάει λίγο πιο κει... Στις 16 θα χρεοκοπούσαμε, στις 26 είμαστε ακόμη ζωντανοί και... λίγο πιο χρεωμένοι, αφού ο κ Στουρνάρας που όλο έλεγε ψηφίστε γιατί χανόμαστε, είχε «ξεχάσει» τις πανάκριβες δημοπρασίες ομολόγων του Δημοσίου. Επιμήκυνση και στην κερδοσκοπία δηλαδή, μέχρι να μας πιουν το μεδούλι.

Την Δευτέρα πάντως, που θα συνεδριάσει ξανά το Eurogroup, ο Ερμής θα είναι σε «στάση», οπότε μένει να δούμε και την... στάση που θα επιλέξουν οι ευγενείς δανειστές μας για την νέα επικείμενη εκπόρνευση μας. Ιεραποστολική ή οθωμανική, who cares, αφού αυτό το trafficking δεν έχει τελειωμό.


Η εξίσωση της ημέρας

Ήλιος= Ποσειδώνας= Ήλιος/Ζευς= Ποσειδώνας/Ζευς= Κιούπιντο/Ποσάιντον= Κρόνος/Ποσάιντον= Άδης/Απόλλων= Άρης/Δίας:

Απώλεια της πραγματικότητας και της αίσθησης του χρόνου. Ροπή προς τις μολύνσεις. Σωματική καταστολή και ηρεμία. Αποσύνθεση. Διάλυση. Το αδύναμο άτομο ή αυτό που έχει μια ευαισθησία. Ο ηγέτης. Αυτός που βγάζει τα κάστανα από την φωτιά. Εκείνος που έχει την ικανότητα αλλά και την ιερή υποχρέωση να πάρει το παιχνίδι επάνω του. Η προγεννητική ικανότητα αλλά και η δημιουργία. Η πυρκαγιά. Ο πυρετός. Ζεμάτισμα-εγκαύματα. Το άτομο που έχει πίστη. Μέλος μιας θρησκευτικής ή πνευματικής κοινότητας. Ένα άτομο το οποίο είναι πρότυπο μαθητή ή πρότυπο εκπαιδευτικού και είναι σημαντικός ή διαφορετικός. Άκαρπη εργασία. Το άτομο που καταβάλλει προσπάθειες μάταια. Ημέρες που φέρνουν πολλά εμπόδια. Το άτομο που χειρίζεται τα απορρίμματα και τα κουρέλια. Το άτομο που εξετάζει την επιστήμη της ιστορίας ή τη γνώση του παρελθόντος. Ανταλλαγή δαχτυλιδιών. Αρραβώνας. Το άτομο που επιτυγχάνει στην εργασία του. Αξιοπρέπεια.


"Τι μου συμβαίνει, που βρίσκομαι; Άραγε, τα φαινόμενα απατούν ή μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις;" Ο εγκέφαλος αναλύει 400 δισεκατομμύρια πληροφορίες το δευτερόλεπτο αλλά μόνο 2000 εξ αυτών μπορεί ο άνθρωπος να αντιληφτεί και να αφομοιώσει. Σήμερα, ο καταιγισμός πληροφοριών είναι τέτοιος που δε θα προλαβαίνετε να τις φιλτράρετε και κοινώς θα... χάσετε την μπάλα. Αποφύγετε λοιπόν να καταλήξετε σε αποφάσεις και οριστικά συμπεράσματα. Η μέρα ευνοεί να κάνετε κάτι που σας ηρεμεί, χαμηλώνοντας το δείκτη ευερεθιστικότητάς σας τόσο όσο να αισθάνεστε μια όμορφη αγαλλίαση να πλημμυρίζει το νου και το σώμα σας.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Η μεγαλύτερη δόξα της ζωής δεν είναι να μην πέφτεις ποτέ αλλά να σηκώνεσαι κάθε φορά που πέφτεις.» Νέλσον Μαντέλα

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Το τραγούδι της ημέρας: Το πουλάκι τσίου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved