Lunar Dance: Πάμε για ψάρεμα;

Μπορούμε να ξεφύγουμε με μια απόδραση στον πιο κοντινό θαλάσσιο μέρος που υπάρχει, είτε αυτό λέγεται θάλασσα, είτε λίμνη

Lunar Dance: Πάμε για ψάρεμα;

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Ήλιος στον Τοξότη - Σελήνη στους Ιχθύες

Καθώς ο Ήλιος μπήκε στον Τοξότη μπορείτε να παρατηρήσετε τη λεπτή μετατόπιση της εστίασής μας. Ως ζώδιο της φωτιάς, φέρνει μαζί του καύσιμα για επέκταση με έρευνα και διερεύνηση νέων εδαφών με ποικίλους τρόπους, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Εσωτερικά, αυτό μπορεί να μας βοηθήσει να αναζητήσουμε το νόημα της ζωής ή να λάμψει το φως της συνείδησης για την αλήθεια μέσα μας. Προς τα έξω, η επέκτασή του μπορεί να μας βρει να ταξιδεύουμε σε νέους τόπους ή να αυξήσουμε τις γνώσεις μας σε ένα θέμα μελέτης.

sea

Επιπρόσθετα, η χροιά της Σελήνης στους Ιχθύες, συνήγορος των ταξιδιών αλλά σε μια άλλη μορφή, μας καλεί να βάλουμε τη διάθεση της φυγής μας στην καθημερινότητα μας. Για εμένα, η ενέργεια του Ήλιου στον Τοξότη σε συνδυασμό με την Σελήνη στους Ιχθύες δεν θα μπορούσε να ορίζει καλύτερη ημέρα για μια βόλτα κοντά στην θάλασσα. Είναι δύσκολο πάντως ασχοληθούμε με τις σκληρές πτυχές της πραγματικότητας κατά τη διάρκεια αυτών των σεληνιακών ημερών.

Μπορούμε λοιπόν να ξεφύγουμε με μια απόδραση στον πιο κοντινό θαλάσσιο μέρος που υπάρχει, είτε αυτό λέγεται θάλασσα, είτε λίμνη. Επίσης, σήμερα είναι μια πολύ καλή ήμερα για ψάρεμα.

alieia

Και για να σας πάω ένα βήμα πιο περά και να εμπλουτίσω τις γνώσεις σας, θα σας πω ότι υπάρχουν και ιδανικές ημέρες που έχουμε καλύτερη ψαριά και είναι αναλόγως με την κίνηση της Σελήνης και του Ηλίου.

Οι πιο καλές ημέρες αλιείας

Ο ήλιος και το φεγγάρι είναι οι δύο κύριες πηγές των αστρικών ενεργειών που καθημερινά βομβαρδίζουν τη γη και όλες τις μορφές ζωής της. Όσο πιο κοντά είναι σε εμάς, τόσο ισχυρότερη είναι η επιρροή. Η ημέρα μιας Νέας Σελήνης ή Πανσέληνου θα παρέχει την ισχυρότερη επιρροή σε κάθε μήνα.

psarema

Οι καλύτερες ώρες αλιείας

30 λεπτά από την ανατολή ή δύση του ηλίου (καιρού επιτρέποντος), μπορείτε να αναμένετε πολύ καλή αλιεία. Να θυμάστε ότι τα ψάρια δεν τρέφονται όλη την ώρα. Τρέφονται πιο ενεργά σε ανατολή και δύση του ηλίου.

psaria

Εδώ σας έχω κι ένα πίνακα για να δείτε την ανατολή και δύση του Ήλιου τον μηνά Νοέμβριο!

pinakas

Άντε και καλή ψαριά!


*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.


*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ. Read more: https://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/KOSMIKOI-RYTHMOI/item/36781-astrologiko-deltio-gia-ola-ta-zodia-apo-19-eos-22-noemvrioy#ixzz2ckmm5j9e

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ. Read more: https://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/KOSMIKOI-RYTHMOI/item/36781-astrologiko-deltio-gia-ola-ta-zodia-apo-19-eos-22-noemvrioy#ixzz2ckmm5j9e
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved