22 Νοεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

22 Νοεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

0 έως 1 Τοξότη


Σύμβολο: «Μια λευκή κουκουβάγια»


Ερμηνεία: Αυτή η μοίρα δίνει στον άνθρωπο μια αχαλίνωτη φαντασία που μπορεί κατά καιρούς, να τον παρασέρνει μακριά αλλά θα του δίνει επίσης και μια γρήγορη, οξεία και βαθιά αντίληψη. Δε θ' αποφεύγει τις ταλαιπωρίες αλλά η «όσφρηση» του είναι τόσο λεπτή και το πνεύμα του τόσο διαπεραστικό ώστε να ξεχωρίζει με μια ματιά, ακόμα και στις πιο μπερδεμένες καταστάσεις, την αλήθεια απ' το ψέμα και το σωστό απ' το λάθος. Η ελευθερία είναι γι' αυτόν ένα περήφανο και ζηλευτό απόκτημα. Θα υπάρχει μια ευαίσθητη, εύκολη, φυσιολογική διάθεση, ένα απλό, παράξενο και χωρίς προκαταλήψεις, πνεύμα. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι μια τάση να μπλέκεται σε φασαρίες εξ' αιτίας της παρέας του με απερίσκεπτους ανθρώπους. Θα έχει μια τάση στη θρησκεία, μια φιλοσοφική άποψη στη ζωή, μια σοφία που θα τον φωτίζει και θα τον βοηθάει να βρίσκει τους καλύτερους δυνατούς τρόπους να επιβιώσει.


Το απόφθεγμα της μοίρας: «Δεν γίνεται να κρατήσουμε ένα δαυλό για να φωτίσουμε το δρόμο κάποιου άλλου, χωρίς να φωτίσουμε και τον δικό μας» Ben Sweetland

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια


Αισθηματικά

Ένα νέφος πλανάται πάνω από την προσωπική σας ζωή, με αποτέλεσμα να βλέπετε... ότι θέλετε! Και βέβαια αυτό είναι ένα από τα προαπαιτούμενα της ευτυχίας, από την άλλη πλευρά όμως αφήνει ανοικτό κάθε ενδεχόμενο εξαπάτησης ή αυταπάτης. Πολλές και πολύ θα ζήσετε έναν ρομαντικό έρωτα που υπήρχε μόνον στα όνειρα σας, το θέμα όμως είναι τι θα γίνει όταν... ξυπνήσετε! Όχι πως δεν θα υπάρξουν τυχερές και τυχεροί που δεν θα πιστεύουν στα μάτια τους με την καλή έννοια αλλά κατά πλειοψηφία, το παραμύθι θα τελειώσει κάπου εκεί. Σε μια πιο ήπια εκδοχή ενδέχεται απλά να απομακρυνθείτε από τον σύντροφο σας για ένα διάστημα.


Οικονομικά

Με την υπόθεση πως δεν ανήκετε στην συνομοταξία των πονηρών, που αρέσκονται να υφαρπάζουν τον πλούτο των άλλων, οφείλετε να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί απέναντι σε προοπτικές και υποσχέσεις που φαντάζουν «θαυμαστές» αλλά τελικά δεν είναι παρά μια οφθαλμαπάτη ή μέρος ενός δόλιου σχεδίου, που έχει σκοπό να σας «ξαλαφρώσει». Από την άλλη πλευρά, αν δραστηριοποιηθείτε σε καλλιτεχνικούς δρόμους, έχετε καλές πιθανότητες επιτυχίας, ενώ οι πιο τυχεροί της υπόθεσης θα δείτε να σας χαρίζονται αγαθά ή χρέη, έτσι... με ένα μαγικό άγγιγμα της καλής νεράιδας!


Γ.Ρ.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved