Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 21/11

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 21/11

Ο Αντώνης Σαμαράς δρομολογεί ανασχηματισμό της κυβέρνησης για δώσει την εντύπωση ότι κάτι αλλάζει και να δώσει νέες υποσχετικές επιταγές περί ανάπτυξης κλπ, αντίστοιχες με αυτές των προκατόχων του. Εδώ βέβαια είναι ενδεικτική η δημοσκόπηση της GPO, σύμφωνα με την οποία το 83,3% των πολιτών εκτιμά πως τα μέτρα που ψηφίστηκαν πρόσφατα δεν θα είναι τα τελευταία. Όσο για τον ανασχηματισμό, οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι θα είναι «σαρωτικός»... τα ίδια πρόσωπα σε διαφορετικές θέσεις. Ούτως ή άλλως οι συνέπειες της κρίσης για όσους κάθονται σε υπουργικές καρέκλες, βουλευτικά έδρανα ή «φυτεύονται» σε οργανισμούς, είναι πολύ λιγότερες από αυτών που κάθονται στην ηλεκτρική καρέκλα του ανέργου, του εργαζόμενου ή του συνταξιούχου.


Η εξίσωση της ημέρας

Δίας= Ζευς/Ποσάιντον= Δίας/Βουλκάνους= Ποσειδώνας/Ποσάιντον= Άρης/Κρόνος Υποθετικός:

Η επιτυχής απόδειξη. Για να αποδειχθεί με ακρίβεια κάτι. Χαρά και ευτυχία από την ακρίβεια της άποψης, της πεποίθησης, του λόγου και της φρόνησής κάποιου. Πίστωση. Μεγάλες πιθανότητες χρηματοδότησης. Δωρητής χρημάτων. Δανεικά. Χρήματα μέσα από δίκες .Αισιοδοξία και εμπιστοσύνη. Τύχη σε συγκεκριμένα διανοητικά θέματα. Ευτυχία μέσω της κυβέρνησης. Αστυνομία. Για να παραμείνει κρυμμένος. Επιτυχής προσποίηση.


Η αλήθεια κάποιων πραγμάτων πολύ πιθανόν να γίνει κατανοητή μέσα από συγκεκριμένα στοιχεία ή δεδομένα που δεν θα αφήνουν κανένα περιθώριο για αμφιβολία. Συγχρόνως είναι πολύ πιθανόν να έχετε τύχη σε ζητήματα που αφορούν διακανονισμούς με τράπεζες, εφορίες ή πιστωτές ενώ κάποιοι θα λάβετε κάποια οικονομική ενίσχυση, ένα επίδομα ή ένα οικονομικό ποσό που θα σας βοηθήσει να μπαλώσετε κάποιες τρύπες. Η προοπτική βελτίωσης των οικονομικών σας συμβάλλει στον να βλέπετε με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον. Τέλος, κρατάτε μικρό καλάθι σε υποσχέσεις και ιδιαίτερα σε αυτές με το... ωραίο περιτύλιγμα!

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Η ελπίδα με τόλμη είναι ελευθερία. Η ελπίδα με αμφιβολία είναι δειλία. Η ελπίδα με φόβο είναι αδυναμία» Γεώργιος Γκουρτζίεφ

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Το τραγούδι της ημέρας: Las Ketchup - Asereje

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved