21 Νοεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

21 Νοεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

29 έως 30 Σκορπιού


Σύμβολο: «Ένα φίδι με πολύ μεγάλο κεφάλι»


Ερμηνεία: Ο άνθρωπος αυτής της μοίρας μπορεί να εξασκεί ισχυρή επίδραση στο περιβάλλον του μέσω των διανοητικών προσόντων του, τα οποία τον καθιστούν ικανό να επιβληθεί με μεγάλη δεξιοτεχνία στους γύρω του, χωρίς να συναντήσει αντίσταση. Με αυτά τα χαρακτηριστικά, είναι φανερό ότι μπορεί να κάνει καριέρα στην πολιτική, το στρατό, τις μυστικές υπηρεσίες ή ένα οποιοδήποτε κέντρο εξουσίας. Συνήθως γίνεται δυσάρεστος, με όσους δεν βρίσκονται υπό την κυριαρχία του, ενώ αντίθετα για τους υπόλοιπους φθάνει μέχρι και σε πράξεις ηρωισμού.


Το απόφθεγμα της μοίρας: «Ένας δυνατός και συγκροτημένος άνθρωπος χωνεύει τις εμπειρίες του, τα επιτεύγματα και τα παραπτώματά του, όπως χωνεύει το κρέας, όπου αναγκάζεται να καταπιεί και μερικά σκληρά κομμάτια» Φρ. Νίτσε

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια


Αισθηματικά

Ανατρεπτική φαίνεται πως θα είναι η χρονιά για την προσωπική σας ζωή, αφού φαίνεται πως... δεν σας χωρά ο τόπος! Αλλαγές, αναθεωρήσεις και ανατροπές είναι στο πρόγραμμα κι αν δεν μπείτε εσείς στον κόπο θα το πράξει ο/η σύντροφος σας. Στην περίπτωση βέβαια που είστε ελεύθεροι, μπορείτε να βιώσετε πρωτόγνωρες εμπειρίες ή να μπείτε σε έναν ασυνήθιστο -για σας- τύπο σχέσης. Σε κάθε περίπτωση πάντως η σταθερότητα δείχνει δύσκολη.


Οικονομικά

Στη σφαίρα του λεγόμενου εφικτού, οι συνθήκες δεν είναι διόλου εύκολες και καλείστε να αντιμετωπίσετε πολυσύνθετα προβλήματα. Από τη μια πλευρά, θα πρέπει να έχετε το νου σας για εξαπατήσεις και «στημένα» παιχνίδια, ενώ από την άλλη ποικίλα κωλύματα ή καθυστερήσεις θα σας κάνουν τη ζωή δύσκολη. Χωρίς να είστε «καταδικασμένοι», το βέβαιο είναι πως η χρονιά δεν προσφέρεται για νέα ξεκινήματα αλλά κυρίως για τη διερεύνηση-διευθέτηση παλαιότερων υποθέσεών σας που παραμένουν σε εκκρεμότητα. Εξαίρεση αποτελούν όσες ή όσοι ασχολούνται με κάτι καλλιτεχνικό αλλά κι εκείνοι που δεν θα διστάσουν «να τα βροντήξουν όλα», αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον. Γενικά, αν κινηθείτε με απρόβλεπτο τρόπο κι αν ρισκάρετε πέραν του αναμενομένου, θα έχετε το πλεονέκτημα.


Γ.Ρ.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved