Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 20/11

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 20/11

Στην εποχή της «προκάτ» οικονομικής κρίσης, όπου 6 στις 10 επιχειρήσεις δεν πιστεύουν ότι θα τα καταφέρουν, το ποσοστό της ανεργίας έχει φτάσει στο 30%, ενώ ήδη 3000 άνθρωποι έχουν δώσει τέλος στη ζωή τους από το φόβο της εξαθλίωσης. Και βέβαια, η εθνική μας ανεξαρτησία εκχωρήθηκε στους ξένους με την υπογραφή της δανειακής σύμβασης το Μάιο του 2010 από τον τότε υπουργό οικονομικών. Σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς ο Γιάννης Πενταγιώτης, εισαγγελέας πρωτοδικών Χανίων στέλνει μια επιστολή που εξηγεί τους λόγους που οι δικαστικοί κάνουν «επανάσταση», αντιδρώντας στα νέα μέτρα. Όπως ο ίδιος υποστηρίζει αρκετά μέσα μαζικής ενημέρωσης εργάζονται για τη συμμόρφωση του λαού σε συγκεκριμένες υποδείξεις, όμως εκείνοι συνεχίζουν να δίνουν τον αγώνα τους. Η επιστολή του κλείνει με τη φράση «Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία» και αξίζει νομίζω να διαβαστεί από κάθε Έλληνα.

Ιδού και το σχετικό λινκ

Η εξίσωση της ημέρας

Άρης= Άρης/Άδης= Σελήνη/Ποσάιντον= Ουρανός/Μηδενική Κριού= Κρόνος/Ποσειδώνας:

Κόπωση, κακές πράξεις, επιθέσεις , εκρήξεις βίας, χυδαιότητα, σοβαρή ασθένεια. Μια εντελώς ασυνήθιστη απώλεια. Ένα ατύχημα που πλήττει την προσωπική ζωή. Ένα ατύχημα που σχετίζεται με βιαστική ή απερίσκεπτη ενέργεια. Σχέδια που δεν φέρονται εις πέρας. Τραυματισμοί που θεραπεύονται πολύ αργά. Αφροδίσια ασθένεια. Υψηλή διανοητική δραστηριότητα. Για να ακολουθήσει ασυναίσθητα την εμπνευσμένη καθοδήγηση από τη διανοητική δραστηριότητά κάποιου. Λειτουργώντας με ένστικτο. Στη μάχη για τα πνευματικά αγαθά. Δραστηριότητα στον τομέα του αποκρυφισμού.


Η ανεπαρκής ξεκούραση, το άγχος και οι ιώσεις ίσως αποτελέσουν αιτία για να αισθανθείτε ότι το σώμα σας βρίσκεται σε κατάσταση επίμονης εξάντλησης. Μην αψηφάτε τα σημάδια και πάρτε τα κατάλληλα μέτρα για να την αντιμετωπίσετε και να ανακτήσετε την ενεργητικότητά σας. Όσον αφορά στα εξωτερικά δρώμενα, αξίζει να ποντάρετε στην διαίσθηση σας, ενώ σε πολλές περιπτώσεις θα επηρεαστείτε θετικά από το πνευματικό έργο κάποιου άλλου.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Τη μέρα που ο οίκτος γίνεται εμπαιγμός, αρχίζει μια εποχή βαρβαρότητας» Jules Michelet

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Το τραγούδι της ημέρας: Γρηγόρης Μπιθικώτσης – Ανοίγω το στόμα μου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved