19 Νοεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

19 Νοεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

27 έως 28 του Σκορπιού


Σύμβολο: «Ένας προσκυνητής ατενίζει τον μακρινό προορισμό του, ενώ μπροστά του κείτονται βασανισμένοι και δυστυχείς συνοδοιπόροι»


Ερμηνεία:

Μια πίστη που αντέχει σε κάθε δοκιμασία είναι το χαρακτηριστικό αυτής της μοίρας, μια πίστη με την πλατιά έννοια της λέξης. Στη θετική της μορφή, θα είναι μια πίστη στα ανθρωπιστικά ιδεώδη, ενώ στην αρνητική έχει ως οδηγό της το γνωστό «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα». Στην πρώτη εκδοχή αναδεικνύονται η ευσυνειδησία, ο συντηρητισμός, η επιμονή και η συνέπεια. Στην δεύτερη όμως, το άτομο μπορεί να καταλήξει να είναι μνησίκακο, άδικο ή να εμπλέκεται σε μηχανορραφίες.


Το απόφθεγμα της μοίρας: «Οι δύσκολες συνθήκες στη ζωή είναι απαραίτητες για να βγει ό,τι καλύτερο από την προσωπικότητα του ανθρώπου» Alexis Carrel

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια


Αισθηματικά

Οι ορίζοντες σας είναι ανοικτοί, σε κάποιες περιπτώσεις όμως... περισσότερο από όσο χρειάζεται! Οι νέες γνωριμίες πρέπει να θεωρούνται δεδομένες και μάλιστα όχι με τυχαίους ανθρώπους. Από την άλλη πλευρά φαίνεται πως απουσιάζει η σταθερότητα και η δυνατότητα να διατηρηθεί μια σχέση στο πέρασμα του χρόνου. Οι εμπειρίες σας θα είναι πρωτόγνωρες κι αυτό το στοιχείο είναι που πρέπει να κρατήσετε, αφού θα ανακαλύψετε μια εντελώς διαφορετική διάσταση των πραγμάτων. Σε περίπτωση που είστε ήδη δεσμευμένοι, θα δυσκολευτείτε πολύ να διατηρήσετε τις ισορροπίες της σχέσης σας και τουλάχιστον κάποια δυνατά τραντάγματα είναι στο πρόγραμμα.

Οικονομικά

Οι καιροί δεν ευνοούν τις «λογικές» κινήσεις κι όσο περίεργο κι αν σας φαίνεται έχετε πολύ καλές πιθανότητες επιτυχίας αν κάνετε αυτό που... όλοι σας λένε να αποφύγετε! Ο αιφνιδιασμός και η διαίσθηση σας είναι τα μεγαλύτερα όπλα σας κι αν δεν τα χρησιμοποιήσετε κινδυνεύετε να βρεθείτε εσείς προ τετελεσμένων. Παράλληλα, θα πρέπει να εξετάσετε πολύ προσεκτικά προοπτικές και υποσχέσεις που δείχνουν «πολύ καλές για να είναι αληθινές». Και με δεδομένες τις εν γένει δυσκολίες, το τελευταίο πράγμα που θα θέλατε να σας συμβεί είναι το να πέσετε θύμα μιας... μεγαλοπρεπέστατης απάτης!


Γ.Ρ.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved