Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 18 έως 20/11

Σελήνη στον Υδροχόο – Διανοητικά παιχνίδια για γερούς παίκτες

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 18 έως 20/11

Ο μεγάλος Γκαίτε είχε πει πως «Όταν δυο άνθρωποι μαλώνουν, φταίει εκείνος που είναι πιο έξυπνος». Αυτή η φράση γίνεται επίκαιρη με το πέρασμα της Σελήνης τον Υδροχόο σήμερα 18/11 στις 14:11 το μεσημέρι.

Η Σελήνη από τη θέση αυτή έχοντας σαν μοναδικό σκοπό να πρωτοτυπήσει, μπορεί να προξενήσει αντιδράσεις, που σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες πλανητικές όψεις, αναμένεται να είναι συχνές και σε πλήρη ετοιμότητα.

Στις 22:30 το βράδυ το εξάγωνο με τον Ουρανό επηρεάζει από το απόγευμα, αρχίζοντας να νιώθουμε έναν διανοητικό σπινθήρα, που σταδιακά γίνεται φλόγα και τελικά πυρκαγιά.

Ξεσηκωνόμαστε από τις σκέψεις που μας περιτριγυρίζουν, θέλοντας οπωσδήποτε να κάνουμε κάτι που ορίσει την παρουσία μας σαν χρήσιμη, επιβοηθητική και προσφέρουσα.

Αυτό μπορεί να είναι από μια εργασία στο σπίτι, μέχρι μια βοήθεια σε οποιονδήποτε το έχει ανάγκη. Εκεί όμως που θα σκοντάψει η έξυπνη και δημιουργική πρόθεσή μας, είναι στο τετράγωνο με τον Κρόνο που κορυφώνεται στις 23:09 το βράδυ, επηρεάζοντας παράλληλα. Για να μην ξαναθυμηθούμε τον μύθο της κόντρας Κρόνου – Ουρανού, ας αρκεστούμε στο γεγονός πως η σύγκρουση που θα αισθανθούμε θα είναι τρανταχτή, εφόσον η Σελήνη βρίσκεται στη μέση δύο αντιπάλων.

Αυτό σημαίνει πως ότι και αν κάνουμε αυτό το βράδυ χρειάζεται σύνεση και διακριτικότητα, ειδάλλως η απογοήτευση θα σκιάσει τις ενθουσιώδεις και ανατρεπτικές μας διαθέσεις. Οι διαφωνίες με τους άλλους, μπορεί να φέρουν στην επιφάνεια αναπάντεχα απωθημένα.

Στις 19/11 στις 12:47 το μεσημέρι το τρίγωνο με τον Δία, είναι η μοναδική όψη της Σελήνης ολόκληρη την ημέρα, η οποία την χρωματίζει με ιδιαίτερη ενεργητικότητα και γενναιόδωρες συμπεριφορές.

Στις 20/11 στις 5:23 το πρωί το τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή, προκαλεί ως αργά το μεσημέρι αρκετό εκνευρισμό, βιασύνη, αφηρημάδα και ασυνέπεια. Αν έχουμε μια προγραμματισμένη συνάντηση είναι πολύ πιθανόν να αναβληθεί, ή να φτάσουμε με εμπόδια, ενώ αν δεν έχουμε, καλύτερα θα ήταν να μην προγραμματίσουμε, ιδιαίτερα αν αφορά ένα σημαντικό θέμα.

Στις 15:34 το μεσημέρι το τρίγωνο με την Αφροδίτη έρχεται για να αποκαταστήσει τον εκνευρισμό κερνώντας ζεστό τσάι σε ένα πρωτότυπο μέρος παρέα με αγαπημένα πρόσωπα, ή βόλτες στα μαγαζιά.

Στις 16:30 το τετράγωνο με τον Ήλιο, διατηρεί στις επάλξεις την ξεροκεφαλιά και την αμετανόητη εμμονή μας, μέχρι τις 18.56 που η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες για ένα ονειροπόλο και χαλαρωτικό διήμερο.

Υδροχόοι, Ζυγοί, Δίδυμοι, Κριοί, Τοξότες και Λέοντες, γίνονται οι υποβολείς μιας ενθουσιώδους παράστασης και ενώ Ταύροι και Σκορπιοί αρνούνται να την χειροκροτήσουν, Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Ιχθύες και Παρθένοι μοιράζονται σε δύο παρατάξεις.


*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved