Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 19/11

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 19/11

Οκτώ υπουργοί και υφυπουργοί της «ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΑΕ», που έλεγε κάποτε κι ο Άδωνις, ξεψαχνίζονται από το ΣΔΟΕ και βέβαια αυτό είναι μια καλή αρχή. Εγώ ωστόσο δεν θα πάψω να υποστηρίζω πως όσοι και όσες βρεθούν ένοχοι για μίζες ή ξέπλυμα δεν είναι παρά η κορυφή του παγόβουνου κι εκείνοι που για διάφορους λόγους δεν θεωρούνται πια χρήσιμοι στο σύστημα που τους ανέθρεψε. Τα πολύ μεγάλα ψάρια -που βέβαια τηρούν... σιγή ιχθύος- έχουν κρυφτεί στα βαθιά και να δω ποιός λειτουργός της Δικαιοσύνης θα τολμήσει να βουτήξει!

Η εξίσωση της ημέρας

Ουρανός= Άρης/Πλούτωνας= Αφροδίτη/Δίας= Άδης/Κρόνος Υποθετικός= Μεσουράνημα/Βουλκάνους:

Για να αυτοσχεδιάσει. Ξαφνική αλλαγή επέρχεται στα σχέδια. Ξαφνική τύχη μέσα από χαρούμενα. Ευοίωνη γνωριμία . Ξαφνική μεγάλη κακοτυχία με την απώλεια ζωής. Ξαφνική μεγάλη δολοφονία όπου η κυβέρνηση εμπλέκεται ενδεχομένως. Η ξαφνική άσκηση της αρχής και της δύναμης που δημιουργούν το μεγάλο ενθουσιασμό.

Ίσως βρεθείτε απροετοίμαστοι απέναντι σε κάποιες καταστάσεις που θα σας αφήσουν... άναυδους, ενώ εξαιτίας τους δεν θα ξέρετε τι να πιστέψετε. Πολύ πιθανόν κάποια γεγονότα να σας αναγκάσουν να αναβάλλετε ή να αλλάξετε μέρος των σχεδίων σας, ακολουθώντας το ρητό «το καλό το παλληκάρι ξέρει και άλλο μονοπάτι».

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Μπορείς να σταματάς όταν ανεβαίνεις, αλλά όχι όταν κατεβαίνεις». Ναπολέων Βοναπάρτης

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Το βίντεο της ημέρας: Λάρισα εμπιστευτικό-trailer

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved