18 Νοεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

18 Νοεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

26 έως 27 του Σκορπιού


Σύμβολο: «Ένας πολέμαρχος μελετά την αρχαία γραμματεία»


Ερμηνεία:

Άνθρωπος γεννημένος για την εξουσία, φιλόδοξος, με αίσθηση καθήκοντος αλλά και σθένος απέναντι σε μεγάλους κινδύνους. Παράλληλα δεν αδιαφορεί για τον πνευματικό κόσμο, μπορεί μάλιστα να ξεχωρίσει για τις επιδόσεις του στη λογοτεχνία.


Το απόφθεγμα της μοίρας: Η προσωπικότητά μας είναι κήπος, ενώ η θέλησή μας είναι ο κηπουρός. Φραγκίσκος Βάκων

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια


Αισθηματικά

Όλα είναι ανοικτά και όλα παίζονται! Από αυτήν την άποψη, όσο μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων έχετε, τόσο περισσότερο θα απολαύσετε τις κορυφώσεις αλλά και τις... καταβυθίσεις του έρωτα. Από εκεί και ύστερα, να θυμάστε πως όσο δύσκολο είναι να κατακτήσει κανείς το αντικείμενο του πόθου του, άλλο τόσο είναι να το διατηρήσει. Αν πάλι είστε ήδη δεσμευμένοι, θα πρέπει να ανανεώσετε έγκαιρα τη σχέση σας, ξεφεύγοντας από τη ρουτίνα της συνήθειας, διαφορετικά ο χρόνος κυλά εναντίον της...


Οικονομικά

Θα έχετε την ευκαιρία για να προχωρήσετε σε μια σειρά από ρυθμίσεις ή συμφωνίες, που εν δυνάμει σας λύνουν τα χέρια για να συνεχίσετε χωρίς «βαρίδια». Από την άλλη πλευρά, ο μάλλον έντονος τρόπος ζωής σας ενδέχεται να αποδειχθεί και πολυδάπανος, με κύριο θύμα του την αποταμίευση. Γιατί φαίνεται πως το «μια ζωή την έχουμε κι αν δεν τη γλεντήσουμε...» θα είναι το τραγούδι της χρονιάς!


Γ.Ρ.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved